zelig Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 Dosyć dziwaczna. Auera. Czy ktoś coś wie na ten temat? i jaki typ macki mógł w niej siedzieć? [Dla porównania - ze zwykłą 25 cm puszką]
zelig Napisano 15 Listopad 2004 Autor Napisano 15 Listopad 2004 Logo jest dość charakterystyczne, tzn. ten dopisek Berlin". Ciekawe w którym roku pojawił się w znaku Auera?pozdr.
michalczewski Napisano 19 Grudzień 2004 Napisano 19 Grudzień 2004 Widzialem ostatnio fotke zolnierza uzbrojonego w Mp40 ktory mial wlasnie taka puche jak ta zeliga.
zelig Napisano 14 Listopad 2004 Autor Napisano 14 Listopad 2004 Dosyć dziwaczna. Auera. Czy ktoś coś wie na ten temat? i jaki typ macki mógł w niej siedzieć? [Dla porównania - ze zwykłą 25 cm puszką]
jack18 Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 witam czy to coś ma jakieś sygnowania? ( oprócz tego na górze?) - może więcej fotek, nie spotkałem się wcześniej w sprzęcie III Rzeszy. być może jest to powojenna robota, pozdrawiam.
jack18 Napisano 15 Listopad 2004 Napisano 15 Listopad 2004 witam, - fakt zapięcię mi jest znane, paski parciane podobna robota, uchwyty od pasków tez bardzo podobne ale cały czas stawiam na lata po wojenne, pozdrawiam, (naprawde nigdzie tego sprzętu w III rzeszy nie znalazłem) pozdrawiam.
Pytanie
zelig
Dosyć dziwaczna. Auera. Czy ktoś coś wie na ten temat? i jaki typ macki mógł w niej siedzieć? [Dla porównania - ze zwykłą 25 cm puszką]
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.