woojec Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 Znalezione przy okopie. Co można o nich powiedzieć? I czy mogły należeć do jednego żołnierza?Pozdrawiam- Woojec -
jack61 Napisano 13 Listopad 2004 Napisano 13 Listopad 2004 o pierwszej kiedyś pisałem poszukaj w tym watku http://www.odkrywca-online.com/pokaz_watek.php?id=74075#74100
woojec Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 Dzięki !!Sprawdziłem , odznaka skoczka , faktycznie posiada podane wymiary ! Ale , na rewersie , brak jest nazwy producenta.Cieszy mnie , to , że odznaka nie jest gadżetem z lat np. 60- tych.Co do odznaki gwardii , komu ją nadawano ? Słyszałem , że jednym z kryteriów nadania , była utrata 80% stanu osobowego !Czy skoczek , mógł posiadać to odznaczenie??pozdrawiam- woojec -
woojec Napisano 12 Listopad 2004 Autor Napisano 12 Listopad 2004 Znalezione przy okopie. Co można o nich powiedzieć? I czy mogły należeć do jednego żołnierza?Pozdrawiam- Woojec -
Pioterek Napisano 14 Listopad 2004 Napisano 14 Listopad 2004 Ta pierwsza nie jest często znajdowanym fantem. Ładny stan. Moje gratulacje.
bjar_1 Napisano 12 Listopad 2004 Napisano 12 Listopad 2004 Z prawej odznaka noszona przez żołnierzy z jednostek gwardyjskich".pzdrbjar_1
Pytanie
woojec
Znalezione przy okopie. Co można o nich powiedzieć? I czy mogły należeć do jednego żołnierza?
Pozdrawiam
- Woojec -
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.