SP17 Napisano 11 Listopad 2004 Autor Napisano 11 Listopad 2004 Witam. Gra ktoś z was w to? Utknąłem walczac z Mausem - mam tylko 3 pociski rakietowe i panzerfaust lecz to go nie rusza. Ile pocisków powinienem zachować na niego?
SP17 Napisano 3 Styczeń 2005 Autor Napisano 3 Styczeń 2005 Witam ponownie. Czy ktoś już grał w sieci w tę gierkę? jakoś nie mogę uruchomić tej wersji.
maxikasek Napisano 6 Styczeń 2005 Napisano 6 Styczeń 2005 ja wszytskie transportery zniszczyłem z panca, na mausa zostawiłem wszystkie pociski rakietowe i nic.... też nie mogę zniszczyć dziada.
SP17 Napisano 9 Styczeń 2005 Autor Napisano 9 Styczeń 2005 Maus dał sie załatwić chyba za pomocą 5 rakiet. Rada taka byś podpuścił go jak najblizej. To będzie trwało trochę ale on znajdzie się w końcu na drodze.
maxikasek Napisano 10 Styczeń 2005 Napisano 10 Styczeń 2005 Ale na tej drodze zapierdzielał.... Alem go ubił- ostatnią rakietą. pozdro.psale ogólnie gra niezbyt im wyszła.
SP17 Napisano 11 Styczeń 2005 Autor Napisano 11 Styczeń 2005 Powiedz czy w nastepnym etapie - gdy jedziesz volksem i ostrzeliwujesz się, to gra działa ci skokowo czy płynnie? mnie szlak trafia bo tu akurat skokowo i gdy wjezdzam na plac to zawsze ginę....
maxikasek Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 jeszcze nie ale dalej czasem na początku misji skakał.
maxikasek Napisano 11 Styczeń 2005 Napisano 11 Styczeń 2005 no i skończyłem. żeby było śmiesznie nie musisz wykonywać wszystkich zadań. Np latać śmigłowcem czy wyłączać start rakiety.
Grzesio Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 Hmmm, czyli jaka to jest w końcu gra?Da się w nią pograć, czy też zupełna katastrofa do wyinstalowania po 15 minutach - bo nie trafiłem jeszcze na żadne rozsądne recenzje M2, oprócz krótkich mieszań z błotem. Z tego, co piszecie, nie wygląda, żeby było tak całkiem tragicznie?PzdrGrzesiu
maxikasek Napisano 12 Styczeń 2005 Napisano 12 Styczeń 2005 da się zagrać, ale chyba tylko raz. Do bani jest uzbrojenie- prawie całą grę przeszedłem z lugerem z tłumikiem ( dwa strzały w korpus nawet z dużej odległości i trup). MP-40 tylko służy do zużycie ammo, Mp-28 z noktowizorem jest fajny, ale mało misji w nocy aby go wykorzystac, Kar-98 z lunetką dobra broń, ale przydaje się później kiedy jest pod dostatkiem ammo do niego i kiedy pojawiają się opancerzeni żołnierze z tarczami". FG-42 porażka, żeby zabić trzeba wpakowac w gościa co najmniej pół magazynka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.