Heruss Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 WitamJAk w temacie, niezle sie naglowilem dad tym ustrojstwem, ciekawe czy ktos z Was sie z tym spotkalPozdrowieniaHerussFotka 1.
Monti Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Pozytywka?w stylu: ciągniesz za sznurek i gra?
Heruss Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 hehe dobre ale imno" bardzo zimno, nie jest to proste ale masz racje pociaganie sznurka jest kluczem do zagadkiHeruss
jaca2003 Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 wg mnie jest to tajemniczy pociągacz zasznurkowy.Pozdrawiam
Heruss Napisano 9 Listopad 2004 Autor Napisano 9 Listopad 2004 HEjno jacety masz piwo hehe szybko rozwiazales zagadake ;) Oztrzalka do zyletek firmy Singer, ,alo ludzi juz pamieta co to zyletki i ze byl taki deficyt ze trzeba bylo je ostrzycGratulacjePozdrawiamHeruss
jacenty2004 Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 rzadko udaje mi się błysnąć ...no ale pamięć już nie ta :) ....a co ja właściwie napisałem ,że co to jest?
Heruss Napisano 10 Listopad 2004 Autor Napisano 10 Listopad 2004 Witamte rolki w srodku krecą sie na zasadzie mimośrodu, to zielone cos" to wyglada jak twarda guma, Jak sie pociaga za sznurek to krecą sie te kółka na ktorych znajduje sie zyletka pociera ostrzami o te oselki zielone i sie ostrzy ;)pozdrowieniaHeruss
FN35 Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Bardzo proste :)))))))))))))), maszynka do ostrzenis uzywanych zyletek, mialem cos takiego w latach 60tych.
Boruta Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Miałem taką ruską.PozdrawiamP.S nie dało się golić żyletką ostrzoną w czymś takim.
Pytanie
Heruss
Witam
JAk w temacie, niezle sie naglowilem dad tym ustrojstwem, ciekawe czy ktos z Was sie z tym spotkal
Pozdrowienia
Heruss
Fotka 1.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.