ARQ Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 Czy posiada ktos z was fotki nożyc do cięcia drutu niemieckich i rosyjskich z góry dziękuje pozdrawiam
mietek Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Od kilku dni zamierzałem założyć taki temat, wiec dziękuję za motywację. Nie chciało mi się wstawiać fotek, a trochę już ich zebrałem z Allegro i nie tylko.Część jest bez opisu inne pewnie źle opisane, jednym słowem proszę o pomoc przy usystematyzowaniu tematyki.1)Brytyjskie
mietek Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 5) Nie mam pojęcia.No i proszę innych o dodanie fotek wraz z opisem.
Pitt34 Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 mietek na fotce numer 3 sa polskie nozyce wojska polskiego II RP a firma je produkujaca to Gerlach. Jak znajde jutro fotki to podrzucePiotr
mietek Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Dzięki za sprostowanie.Czy te powyżej rysunku, (jacentego2004 foto 3) są to wojskowe? Jakiej armii?
bolas Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 pisze z doskoku na szybko i nie przyjrzałem sie dokłądnie fotce ale to co widac na ozyce4.jpg" wyglada jak byk jak polskie nozyce robione przez Gerlacha w Warszawie ... to chyba raczej n a 100% nie niemcy ..
dominiczeq Napisano 7 Listopad 2004 Napisano 7 Listopad 2004 Witam. Carskie. Chętnie się wymienię na wrzesień. Pozdrawiam.
Mathew Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 WitamWięc i ja dołoże swoje trzy grosze. Takiego egzemplarza jeszcze nie było. Stawiam na rosję carską. pozdroMathew
ChrisFly Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 -> mietekna zdjęciu nr 5) to nożyce niemieckie z II wojny, standardowo na wyposażeniu każdego pojazdu pancernego
ChrisFly Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 -> mietekna zdjęciu nr 5) to nożyce niemieckie z II wojny, standardowo na wyposażeniu każdego pojazdu pancernego
Majorian Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Nożyce dokładnie nie wiem jakie. Podobno austro-węgierskie. W każdym bądź razie znalezione na terenie walk niemiecko-radziekich w Puszczy Augustowskiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.