militarny Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 Napiscie o waszych wykopanych skarbach mniejszych i większych.O tym co znajdujecie i o przygodach które wamtowarzyszą. pzdr militarny
AQUATOR Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Dobra myśl! dlaczego nikt tu o tym nie wspomina? ;) Nikt nie pisze o wykopanych skarbach ani o przygodach, które temu towarzyszą. A właściwie o czym jest to forum Panie militarny"?
militarny Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 Nie wiem a myślę że w tym temacie na forum mogą wypowiadaćsię osoby które są zainteresowanie tym tematem i mają chęć podzielenia się z innymi. dzieki za post
jacenty2004 Napisano 5 Listopad 2004 Napisano 5 Listopad 2004 Jeden się podzielił , a drugi go zastrzelił :)
kibic Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Cześć militarny".Właściwie czego oczekujesz?Że ktoś na forum przyzna się do znalezienia garnuszka talarów lub zrzutowiska broni?!Odrobinę realizmu,stary! Przeczytaj uważnie post Jacentego!:)
gajowy Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 militarny - chcesz mrożących krew w żyłach opowieści??chesz poczytać o rzeczach jakie sie nawet radzieckim fizjologom nie śniły?? Szukasz nieazpomnianych wrażeń??Więc poczytaj stenogramy obrad Sejmu III RP - niczego lepszego nie znajdziesz.A na poważnie - jacenty Ci chyba jasno napisał,nie?pozdr. gajowy
militarny Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Coś tem temat chyba nie podchodzi!Ale nie miałem namyśliżebyście pisali mi o garnkach talarów.Dla niektórych ludzi największym skarbem może być łuska od mausera którą znalazłw lesie lub moneta z PRL!!!Chciałem żeby w tym temacie wypowiadały się osoby ,a każdy by mógł poczytać!Wiele jest takich tematów i osoby chętnie podchodzą do tego. pozd militarny
militarny Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Piszcie o tym co na waszych terenach i o rzeczach które wykopujecie
Jaro5 Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 A może zacząłbyś od opisu swoich skarbów ???Pozdr
militarny Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Coś ten temat trudny w interpretacji.Może podam przykład .(Byłem wczoraj na wykopkach znalazłem 10 łusek i guzik)Może nie trafiłem z nazwą tematu.Dzieki za posty moze mnie czegos nauczą! pozd dla wszystkich
MK Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 Cześć kolego militarny.Pozwól że zacytuję: Wiele jest takich tematów...".I jest to prawda. Jest wątek Ostatnie trafienia", jest Stare domy", jest nawet Małe złomy". Na razie nie trzeba nowego. ;)Nie dziw się więc, że jakie pytanie, takie odpowiedzi. ;)A o tych skarbach, to już chyba wiesz, o co chodzi...Pzdr_wienia
militarny Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Dzięki MK" może masz racje wiele jest takich tematów i ten może jest zbędny.Chciałem podsunąć taki temat bo fajnie jest słuchać jak inni opisują to co znajdują.Jestem jeszcze młody nie miałem na myśli żebyście pisali mi o swoich prawdziwych skarbach.dzięki za post pozdMK"
militarny Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 Obert8 może ty mi coś rosądnego napiszesz i ciekawego bo sie robi...! pozd
obert8 Napisano 6 Listopad 2004 Napisano 6 Listopad 2004 militarny a kto ty jestes jak widze nikt z toba nie chce gadac
militarny Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 NO wwidzisz Obert8 wbili mi się na temat i zrobili porute szkoda a fajnie sie zapowiadało !!! pozd
militarny Napisano 6 Listopad 2004 Autor Napisano 6 Listopad 2004 dzięki Obert8 że rozumież ludzipozd
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.