Skocz do zawartości

Pochwalcie sie co wykopaliśie !

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dobra myśl! dlaczego nikt tu o tym nie wspomina? ;)
Nikt nie pisze o wykopanych skarbach ani o przygodach, które temu towarzyszą.
A właściwie o czym jest to forum Panie militarny"?
Napisano
Nie wiem a myślę że w tym temacie na forum mogą wypowiadać
się osoby które są zainteresowanie tym tematem i mają chęć podzielenia się z innymi. dzieki za post
Napisano
Cześć militarny".Właściwie czego oczekujesz?Że ktoś na forum przyzna się do znalezienia garnuszka talarów lub zrzutowiska broni?!Odrobinę realizmu,stary! Przeczytaj uważnie post Jacentego!:)
Napisano
militarny - chcesz mrożących krew w żyłach opowieści??
chesz poczytać o rzeczach jakie sie nawet radzieckim fizjologom nie śniły?? Szukasz nieazpomnianych wrażeń??
Więc poczytaj stenogramy obrad Sejmu III RP - niczego lepszego nie znajdziesz.
A na poważnie - jacenty Ci chyba jasno napisał,nie?

pozdr. gajowy
Napisano
Coś tem temat chyba nie podchodzi!Ale nie miałem namyśli
żebyście pisali mi o garnkach talarów.Dla niektórych ludzi największym skarbem może być łuska od mausera którą znalazł
w lesie lub moneta z PRL!!!Chciałem żeby w tym temacie wypowiadały się osoby ,a każdy by mógł poczytać!Wiele jest takich tematów i osoby chętnie podchodzą do tego.
pozd militarny
Napisano
Coś ten temat trudny w interpretacji.Może podam przykład .(Byłem wczoraj na wykopkach znalazłem 10 łusek i guzik)
Może nie trafiłem z nazwą tematu.Dzieki za posty moze mnie czegos nauczą!

pozd dla wszystkich
Napisano
Cześć kolego militarny.
Pozwól że zacytuję: Wiele jest takich tematów...".
I jest to prawda. Jest wątek Ostatnie trafienia", jest Stare domy", jest nawet Małe złomy". Na razie nie trzeba nowego. ;)
Nie dziw się więc, że jakie pytanie, takie odpowiedzi. ;)
A o tych skarbach, to już chyba wiesz, o co chodzi...
Pzdr_wienia
Napisano
Dzięki MK" może masz racje wiele jest takich tematów i ten może jest zbędny.Chciałem podsunąć taki temat bo
fajnie jest słuchać jak inni opisują to co znajdują.Jestem jeszcze młody nie miałem na myśli żebyście pisali mi o swoich prawdziwych skarbach.

dzięki za post pozdMK"

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie