Skocz do zawartości
  • 0

PILNE..DO WSZYSTKICH..

searcher

Pytanie

Napisano

Witam..Szanowni koledzy wybaczą tą bezpośredniość ale...:
Wczoraj pojechałem na mały rekonesansik..
Przez siedem lat,jak sobie piszczałkuję nigdy nie trafiłem na żelazną śmierć...Możecie mi nie wierzyć ale życie mignęło mi jak na FF..Dziś rano wybrałem opcję zawiadomienia sołtysa..I już wracając do domu z refleksjami zastanawiałem się czy aby na pewno nie przesadziłem..W sumie nie mam pewności,że to jakiś ładunek..ale chyba nie do końca pragnę TAKIEJ wiedzy.. Osądźcie sami moje cudeńko"...

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam..Szanowni koledzy wybaczą tą bezpośredniość ale...:
Wczoraj pojechałem na mały rekonesansik..
Przez siedem lat,jak sobie piszczałkuję nigdy nie trafiłem na żelazną śmierć...Możecie mi nie wierzyć ale życie mignęło mi jak na FF..Dziś rano wybrałem opcję zawiadomienia sołtysa..I już wracając do domu z refleksjami zastanawiałem się czy aby na pewno nie przesadziłem..W sumie nie mam pewności,że to jakiś ładunek..ale chyba nie do końca pragnę TAKIEJ wiedzy.. Osądźcie sami moje cudeńko"...

Napisano
Tak to chyba pocisk artyleryjski bez zapalnika. Swoja droga gratuluje Ci miejscowki, 7 lat szukania i pierwsza rozrywka... Sobota 1,5h i 4 sztuki mozdz. 81mm, jedna 50mm, granat ruski, 45 mm artyleryjski odlamkowy, i chyba mina jest nizej na forum. Zwialem z tego lasu szybciej niz wszedlem.
Pozdrawia niecierpiacy rozrywek
Piorek
Napisano
Dziś rano pojechałem sprawdzić....i o mało sie nie natknąłem na plicję...uff.
Szkoda,że odczekali aż tak długo,tym bardziej,że grono wtajemniczonych" się powiększyło..Na marginesie jak powiedziałem sołtysowi o sprawie,to jakiś jego kolega" na to:Ja to bym od razu zobaczył co to jest...itd.(fachowcy od 7 boleści)..Jak znam życie to i może experci" najpierw zbadali" a później dzwonili...
Ale i tak uważam,że trzeba zgłaszac..
Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie