Bocian Napisano 4 Listopad 2004 Autor Napisano 4 Listopad 2004 Wyniki wyszukiwania wyświetlają się według trafności i częstotliwości występowania szukanego słowa.Nie według daty. Podepnę ten post pod wątek nowe forum.
jaca2003 Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Bocian nie odpowiedziałes mi.Czy miałem racje czy nie?Bo sie boję czy jak jutro (profilaktycznie się nie wyłączam bo sa wątki które mnie interesuja)wstane to jeszcze mój komp uzyska połączenie z Odkrywcą?Pozdrawiam
Peter Napisano 4 Listopad 2004 Napisano 4 Listopad 2004 Ja cię rozumiem ale jak mam ponad 200 postów na mój nick to wyświetlanie kończy się mniej więcej na roku 2003. Ta metoda służyła mi do szybkiego wyszukiwania odpowiedzi na moje posty. Mam robić notatki czy jak ?
Bocian Napisano 5 Listopad 2004 Autor Napisano 5 Listopad 2004 @PeterNiestety nie znam sposobu na dogodzenie wszystkim.Jesteś pierwszą osobą która używała wyszukiwarki w tym celu. Pozostałe 3 tysiące osób zapewne używa jej normalnie.@Jaca2003 Powtórze Ci kolejny raz. Jeżeli maz potrzebę skomunikowania się ze mną pisz na bocian@odkrywca-online.com Zaczynają mnie irytować Twoje zaczepne posty, nie tylko do mnie. Masz problem (jak zawsze zresztą) napisz na priv. Nie ma na tym forum obowiązku pisania w każdym temacie, więc skoncentruj się na rzeczowych dyskusjach. Bredzisz coś o połączeniu z Odkrywcą ale sam prowokujesz moment kiedy zablokuje Ci całkowicie dostęp do serwisu.Na innym forum już dawno miałbyś bana za swoje posty o niemcach, żydach, komunie, złodziejstwie, demokracji, prowokacjach. Więc weź oddech i zwolnij. Bo szkoda by było. W niektórych wątkach potrafisz normalnie dyskutować to trzymaj się tego.
jotes Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Próbuję dodać nowy post do wątku Artyleria '39". Niestety komponenty formatki są poprzesuwane, brak jest przycisku aładuj zdjęcie". W przypadku tego wątku problem nie wystepuje...Pzdr,jotes
Bocian Napisano 8 Listopad 2004 Autor Napisano 8 Listopad 2004 jotes - już poprawiłem, wszystko powinno działać jak należy. Przepraszam za kłopot.
miq Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 WitamGromkie HIP HIP HURA dla Bociana za wszystko co dla nas robi.Pozdrawiam miq
jotes Napisano 8 Listopad 2004 Napisano 8 Listopad 2004 Dzięki :) Czasami pojawia się też taki problem, że po wpisaniu informacji w wyszukiwarce i wybraniu przycisku Szukaj", Apache pokazuje, że nie może znaleźć odpowiedniej strony.Pzdr,jotes
slw Napisano 9 Listopad 2004 Napisano 9 Listopad 2004 Po dodaniu postu do Identyfikacji i chęci powrotu na forum, wywala mnie do głównego.Wyszukiwarka i w ogóle reszta fajna!Przy okazji: wielkie dzięki za prosty i CZYTELNY wygląd forum, bez tych jarmarcznych kolorów, pagonów, obrazków, migających emotikonów i innych pierdół! Oby tak do końca Świata.pzdr,slw
Bocian Napisano 10 Listopad 2004 Autor Napisano 10 Listopad 2004 @slw poprawiłem już powinno przenosić tam gdzie trzeba
MK Napisano 10 Listopad 2004 Napisano 10 Listopad 2004 Cześć!Nie wiem, czy te propozycje mają sens, ale:- czy nie można by pod polem Odpowiedz - dodaj post umieścić taki mały link w górę, który przenosiłby nas na początek strony? Przy stronach, gdzie jest mało wpisów, nie ma to sensu, ale gdzie jest więcej - przyspieszyłoby to przeglądanie forum (ewentualnie dodatkowy powrót do strony głównej tego forum zamiast tego)- może można by zrobić taki bajer, aby podobnie jak przy wpisywaniu adresów www (www.stefanizenon.com.pl) tworzy się link do danej strony, coś podobnego było również przy podaniu maila (stefanizenon@stefanizenon.pl) - otwiera się domyślny program pocztowy z adresem, jak jest to w przypadku kliknięcia na nick osoby, która dodała jakiś post.Takie małe sugestie, poza tym jest lux.Pzdr
Bocian Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 Kolejna poprawka silnika forum.Była konieczna ze względu na wciąż wzrastające obciążenie.Forum a dokładniej poszczególne działy powinny się ładować zauważalnie szybciej.
Bocian Napisano 4 Luty 2005 Autor Napisano 4 Luty 2005 Wstrzeliłeś się w moment przeładowywania danych :)Już powinno byc ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.