Skocz do zawartości

Ptasie obrączki.

lespak

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam .Proszę pana obecnie męża nie ma w kraju i jako jego żona ja staram się reprezentować jego kolekcję i myślę ze spełnię pańską prośbę aby zrobić zdjęcia męża kolekcji i pochwalimy się naszymi zakupami ,ponieważ zawsze staram się kupić obrączki od ludzi zajmującymi się poszukiwaniem różnych rzeczy, i jeżeli ma pan jakieś uwagi lub jest osoba którą mąż lub ja naciągnął na jakieś straty czy też wyłudził jakieś obrączki i nie uregulował swoich zobowiązań to bardzo proszę aby taka osoba opisała taką sprawę , ponieważ zawsze działamy bardzo uczciwie i nie muszę się nikomu tłumaczyć , i bardzo proszę o określenie pańskiej decyzji ,dlaczego nagle pan nam nie ufa ,a może wykupujemy banu przed nosem i dajemy leprze ceny i pewnie pana to boli. Pozdrawiam
  • Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Dawno nie widziałem tak długiego zdania i tak przewrażliwionej damy:)

Choć nie miejsce, napiszcie oficjalnie, ile dajecie za sztukę. Może za te pieniązki powiększe swoją kolekcje;)
Pozdrawiam.
Napisano
Panie Karpik ma pan rację nie tak odczytałam prośbę pana który miał całkiem inne intencje co do naszej kolekcji i na pewno
spełnię prośbę tego pana .Jeszcze raz przepraszam i bardzo proszę już tego temat nie godność. Pozdrawiam
Napisano
Jakiś czas temu miałem okazję odsprzedać przedwojenną gołębią obrączkę Jerzemu888,otrzymałem satysfakcjonującą mnie sumę,adekwatną(dowiedziałem się tego póżniej) do cen rynkowych takich przedmiotów.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie