Alkali Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 @andrew -->>Link nie dziala...a wcześniej na tej stronce były >zbliżenia 88 z muzeum we Francji. >Na szczeście je sobie posciągałem@ndrew, spadłeś mi z nieba ;-) Jakiś czas temu namiętnie walczyłem" z tą stroną ale nic się nie otwierało więc posiadam jedynie miniaturki :-( Jeżeli nie jest to dla Ciebie zbytnim kłopotem to czy mógłbyś przesłać mi te fotki ? Oczywiście proszę i z góry bardzo dziękuję :-)Alkali
@ndrew Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 Alkali-> nie ma sprawy fotki już idą,mam jeszcze sporo na temat 88 ale to przy okazji :)Albert->To co jest wyżej to wglądówki 600x600 jak masz jakieś preferencje co do tematyki zdjęć to uściślij-wtedy się łatwiej 'dogadamy'Pzdr.@ndrew
@ndrew Napisano 30 Październik 2004 Napisano 30 Październik 2004 Alkali->Przyjrzyj się fundamentowaniu tej 88 >>>2004-10-30 18:23:00:OPzdr.@ndrew
Albert Napisano 31 Październik 2004 Autor Napisano 31 Październik 2004 Dziekuje bardzo koledzy za zdjecia!!!Sa wspaniale!!!Jesli moge prosic kolego o zdjecia,o ktorych wpomniales to na -e-maila!!!Bede bardzo wdzieczny!Powiedzcie mi gdzie jest zrobione to wspolczesne zdjecie 8,8 na tle ulicy???Bylem w Munster w Panzer Museum(tam jet pod dachem),,,a takie na swizym powietrzu z lufa do gory robi pewnie lepszec wrazenie!!!Pozdrawiam!
Grendel Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Zeby nie uchodzic za losia, co sie tylko czepia...;o)http://www.odkrywca-online.com/index1.php?action=galerie&nazwa=victoryTutaj znajdziesz kilka zdjec 8.8cm FlaK 36.I jeszcze pytanie - jak duza masz skrzynke pocztowa?I jakiej wielkosci pojedynczy e-mail przechodzi"?PozdrowieniaGrendel
Grzesio Napisano 1 Listopad 2004 Napisano 1 Listopad 2004 Grendel, to jest 8,8 cm Flak 37... ;-)PzdrGrzesiu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.