Skocz do zawartości

Puste moździeże karalne?????????

simon07

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Super, ze takie cuś jak to forum istnieje.... Ciekaweile byłoby chętnych osób na biwaczek na mojej działce nadjeziorkiem w lato - okolice do kopania hm.... za płotem się zaczynają.... Jeżeli nie macie planów na wakacje - proszę o kontakt - rozbicie namiotu free.....
Napisano
Obawiam się ze po rozbiciu namiotu rozbiło by się coś jeszcze i tak dalej i tak dalej.Kopanie natomiast to pewnie by było potrzebne przed rozbiciem(namiotu oczywiście)ale miejsca ostatniego spoczynku po takim piwaku tfu biwaku,
pozdrawiam
Napisano
:) no cóż -zapraszam tak czy owak -okowit a swoja- to i kopanie lepiej idzie - główka potym nie boli ....Oferta aktualna. pozdro i chyba spać trza iść..... Trzymajcie się i jak coś do mnie jak w dym.... Narka.
Napisano
Lub się zaopatrzyc tzn liczysz ile pobierzesz to wszystko razy trzy plus mała górka i na wszelki wypadek jeszcze skrzynka.
Ja tak robię i nie nażekam
Pozdrawiam
Napisano
Chyba łatwiej trafić 6 w totka. : ))))) No ew. mogę podjechać z moim Borderkiem - jeszcze abstynent - chociaż do wakacji kto wie ? Pozdr. Tomko
Napisano
To ja w temacie. Czy uczestnicy forum znają jakieś przypadki z życia wzięte dotyczace tego wątku i jak Temida się do nich odniosła? To może być pewna wskazówka dla założyciela tego wątku.
Ironrat
Napisano
Co to za dziecinne pytanie? Masz znajomości i kasę to jesteś dobry ,a jak nie, to Ci dopieprzą ile tylko można żeby nadrobić statystykę :) ps. dla ułatwienia dodam, że na tym forum są głównie tylko Ci... od poprawiania policyjnej statystyki .Z immunitetem poselskim chyba tu nikogo jeszcze nie było :)))
Napisano
Faktycznie.W takim razie proponuję koledze udać sie ze swoimi zbiorami na najbliższą komendę w celu naocznego poznania, działania naszego wymiaru sprawiedliwości.Wysnutymi wnioskami mam nadzieję podzielisz się z resztą bywalców forum.ps ze mną nie musisz bo wiem jak to będzie wyglądało :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie