Skocz do zawartości

Kolekcje!!

Zbrocha

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Cześć mojej kolekcji odznaczeń niemieckich, ostatni nabytek to orzeł Kiegsmarine na czapkę wersja tropikalna kupiona od chłopa !

Napisano
Jaca2003 co do pierwszej twojej fotki to moze wiesz co to za odznaka? Chodzi mi o dokladne informacje bo ze sa to herby polski i litwy to widze :) Domyslam sie tez jaki jest jej okres pochodzenia :). Zalezy mi na tym aby dowiedziec sie kto to nosil i dokladnie za co!
Napisano
O jaką fotkę ci chodzi?czytać nie potrafisz?To nie ja hehehe.Pytaj jacentego 2004
Pozdrawiam
PS że też człowiek nie moze na noc wyłączyc kompa żeby go nie wzywali do odpowiedzi.
Napisano

Tą kurtke Wehrmachtu nabylem nie tak dawno jest to wzór 41 datowana z 1942 roku stan dosć dobry kołnierz jest poniszczony. Brak tylko pagonów patek i orła pagony bede miał oryg za jakos czas pozostaje tylko reszta !!!

Napisano

Teraz troche moich odznaczen polskich

1. W pierwszej kolumnie to Miecze Hallewrowskie, Krzyz obrony Lwowa, oraz Krzyz Walecznych gen. Bałachowicza za 1920 rok ładnie sygnowany z tyłu !!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie