Hades Posted October 15, 2004 Author Posted October 15, 2004 Mam taką oto klamrę.. i się zastanawiam :) co to jest ? Oryginał ? Przez kogo byla noszona ? pozdrawiam
Domino(*) Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 MK Twoja klamra to hybryda klamer SA i WH tzw. radosna twórczość.Pzdr
Domino(*) Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 aha to nawet nie jest kopia, bo coś takiego nie istaniało:)
MK Posted October 18, 2004 Posted October 18, 2004 Urwę gościowi wora!(A sobie potem, za to, że się skusiłem)Dzięki - MK
Hades Posted October 15, 2004 Author Posted October 15, 2004 Mam taką oto klamrę.. i się zastanawiam :) co to jest ? Oryginał ? Przez kogo byla noszona ? pozdrawiam
MK Posted October 15, 2004 Posted October 15, 2004 Wybacz Hades, że nie odpowiem, a jeszcze bardziej zagmatwam...Kupiłem ostatnio taką klamrę razem z klamrą SS, ładny brud na nich i w ogóle...Po przyjechaniu do domu porównuję tę klamrę SS z kopią kupioną nieco wcześniej i... no prawie identiko. Więc najprawdopodobniej (czytaj na pewno) kopia.A skoro ta była razem z nią, to pewno z jednej stajni...A również nie znalazłem co to za klamra. Nie ma na niej też żadnych sygnowań.Jakby ktoś wiedział, to chętnie usłyszę jakieś propozycje.Pozdrawiam MK
Hades Posted October 15, 2004 Author Posted October 15, 2004 Kupiłem ją jak byłem jeszcze mały i głupi... :)potem postwaiłem na to, ż eto jest 100 % kopia. Ale jak kopia to czego kopia ?
Question
Hades
Mam taką oto klamrę.. i się zastanawiam :) co to jest ? Oryginał ? Przez kogo byla noszona ?
pozdrawiam
11 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.