Hades Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Mam taką oto klamrę.. i się zastanawiam :) co to jest ? Oryginał ? Przez kogo byla noszona ? pozdrawiam
Domino(*) Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 MK Twoja klamra to hybryda klamer SA i WH tzw. radosna twórczość.Pzdr
Domino(*) Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 aha to nawet nie jest kopia, bo coś takiego nie istaniało:)
MK Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Urwę gościowi wora!(A sobie potem, za to, że się skusiłem)Dzięki - MK
Hades Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Mam taką oto klamrę.. i się zastanawiam :) co to jest ? Oryginał ? Przez kogo byla noszona ? pozdrawiam
Hades Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 2dziękuję za pomoc i pozdrawiam
MK Napisano 15 Październik 2004 Napisano 15 Październik 2004 Wybacz Hades, że nie odpowiem, a jeszcze bardziej zagmatwam...Kupiłem ostatnio taką klamrę razem z klamrą SS, ładny brud na nich i w ogóle...Po przyjechaniu do domu porównuję tę klamrę SS z kopią kupioną nieco wcześniej i... no prawie identiko. Więc najprawdopodobniej (czytaj na pewno) kopia.A skoro ta była razem z nią, to pewno z jednej stajni...A również nie znalazłem co to za klamra. Nie ma na niej też żadnych sygnowań.Jakby ktoś wiedział, to chętnie usłyszę jakieś propozycje.Pozdrawiam MK
Hades Napisano 15 Październik 2004 Autor Napisano 15 Październik 2004 Kupiłem ją jak byłem jeszcze mały i głupi... :)potem postwaiłem na to, ż eto jest 100 % kopia. Ale jak kopia to czego kopia ?
Boruta Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 A ta druga to mariaż SA z orłem WH.Pozdrawiam
MK Napisano 18 Październik 2004 Napisano 18 Październik 2004 Czyli krótko mówiąc - dałem się zrobić w bambuko?
Pytanie
Hades
Mam taką oto klamrę.. i się zastanawiam :) co to jest ? Oryginał ? Przez kogo byla noszona ?
pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.