mp Napisano 12 Październik 2004 Autor Napisano 12 Październik 2004 witamprosze w identyfikacji tego niesmiertelnika , i ile jest wart ? (nie chce go sprzedawac )pozdrawiam
Frozzer Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 15 rota 21 piechotnego muromskiego pulkuchodza po 45zl na allegro, ale popytu nie ma zbytniegochyba najpopularniejszy carski licznyj znak, spore tego ilosci wychodza na modlinie
mp Napisano 12 Październik 2004 Autor Napisano 12 Październik 2004 witamdzieki za szybka odpowiedz , chcialem powiedziec ze kupilem go od kolekcjonera za 15 zl wiec chyba mi sie oplacalo :)pozdrawiam
Raned Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 Spore ilości wychodzące na Modlinie są raczej celową zmyłką. Stosunkowo niska cena wynika podobno z tego, że znaleziono skrzynkę z większą ilością. Ja osobiście też się w jakimś stopniu do spadku cen przyczyniłem. Sądzę, że znalezienie licznego znaku 21 Muromskiego Pułku Piechoty teraz jest rzadkie i ceny pójdą w górę.
Frozzer Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 jednak uwazam ze rynek tego typu niesmiertelnikam izostal przesycony. widzialem sporo ich i na allegro, i sprzedawanych na gieldach.w porownaniu do blach z innych pulkow, to muromski rzadzizobacz rowniez ceny odznak pulkowych muromskiego. 250zl i brak chetnych?
2A Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 Blaszki Muromskiego wychodzą przede wszystkim pod Różanem.O skrzynce słyszałem jakis czas po tym jak trafiono po kilkanaście sztuk w kilku dołkach. Były w ziemi, po prostu a głuchy telefon...
Gandalf de Grey Napisano 13 Październik 2004 Napisano 13 Październik 2004 Salve,Potwierdzam, ze 21 Muromski to w Rozanie. Czy byl w Modlinie? Chyba, ze tam byla skrzyna aby dowiezc ja do Rozana i rozdac - ale jakos nie zdazyli...Tak czy inaczej na temat Rozana i jego 21 Muromskiego patrz:www.rozan.phg.pl Bardzo prosze nie traktowac tego jako krypto reklame - chodzi mi o podanie szerszej informacji na temat tego pulku.PozdrawiamGandalf de Grey
Pytanie
mp
witam
prosze w identyfikacji tego niesmiertelnika , i ile jest wart ? (nie chce go sprzedawac )
pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.