Skocz do zawartości
  • 0

niesmiertelnik carski ...

mp

Pytanie

Napisano

witam

prosze w identyfikacji tego niesmiertelnika , i ile jest wart ? (nie chce go sprzedawac )

pozdrawiam

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
15 rota 21 piechotnego muromskiego pulku

chodza po 45zl na allegro, ale popytu nie ma zbytniego

chyba najpopularniejszy carski licznyj znak, spore tego ilosci wychodza na modlinie
Napisano
witam

dzieki za szybka odpowiedz , chcialem powiedziec ze kupilem go od kolekcjonera za 15 zl wiec chyba mi sie oplacalo :)

pozdrawiam
Napisano
Spore ilości wychodzące na Modlinie są raczej celową zmyłką. Stosunkowo niska cena wynika podobno z tego, że znaleziono skrzynkę z większą ilością. Ja osobiście też się w jakimś stopniu do spadku cen przyczyniłem. Sądzę, że znalezienie licznego znaku 21 Muromskiego Pułku Piechoty teraz jest rzadkie i ceny pójdą w górę.
Napisano
jednak uwazam ze rynek tego typu niesmiertelnikam izostal przesycony. widzialem sporo ich i na allegro, i sprzedawanych na gieldach.
w porownaniu do blach z innych pulkow, to muromski rzadzi
zobacz rowniez ceny odznak pulkowych muromskiego. 250zl i brak chetnych?
Napisano
Blaszki Muromskiego wychodzą przede wszystkim pod Różanem.
O skrzynce słyszałem jakis czas po tym jak trafiono po kilkanaście sztuk w kilku dołkach. Były w ziemi, po prostu a głuchy telefon...
Napisano
Salve,

Potwierdzam, ze 21 Muromski to w Rozanie. Czy byl w Modlinie? Chyba, ze tam byla skrzyna aby dowiezc ja do Rozana i rozdac - ale jakos nie zdazyli...
Tak czy inaczej na temat Rozana i jego 21 Muromskiego patrz:
www.rozan.phg.pl
Bardzo prosze nie traktowac tego jako krypto reklame - chodzi mi o podanie szerszej informacji na temat tego pulku.

Pozdrawiam

Gandalf de Grey

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie