Mathew Posted October 7, 2004 Author Posted October 7, 2004 To tak jak z powiedzeniem, że pieniądze leżą na ziemi. Wystarczy się tylko po nie schylić
Mathew Posted October 7, 2004 Author Posted October 7, 2004 Wyobraźcie sobie, nie ma kleszczy ani much, pajęczyn, straży leśnej
Mathew Posted October 7, 2004 Author Posted October 7, 2004 Mam nadzieję, że to nie jest złoto Wrocławia ... :)pozdrawiamMathew
Frozzer Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 czy to wszystko zostalo namalowane na chodniku, czy jakis komputerowy retusz?
Mathew Posted October 8, 2004 Author Posted October 8, 2004 Prawdopodobnie narysowane na chodniku. Tak przynajnmiej wynikało z opisu który był pod zdjęciami.
Peter Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Technika jest następująca.1. Tło - zdjęcie.2. Facet - zdjęcie na jednolitym tle (np. czarny mat) które potem się wycina.3. Ziemia (piasek) z wykopków - trochę nieudolne 3D (powinna być głębsza rzeźba). W sumie najgorzej z tłem bo trzeba zrobić jakiś idiotyzm na ulicy coby się wszyscy oglądali.
Dundee Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 w 100% narysowane kolorowa kreda na chodniku ..cala(?) galeryjka miesci 13 dziel
Andreos Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Teraz jak nic nie znajdziemy, to telefon do gościa i narysuje nam ...nawet i tygrysa.Swietny patentPozdrawiam
bjar_1 Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 Jak dla mnie to piach jest graffitopodobny" mam kumpli robiących takie cuda na murach... Na 99% jestem pewnien że to zrobione farbą w sprayu (chodzi mi o piasek).pzdrbjar_1
Dundee Posted October 8, 2004 Posted October 8, 2004 bjar_1 ..zaufaj mi to jest kreda -konkretnie pastela miekka.Gosc nazywa sie Julian Beever i jest znana postacia w niektorych kregach (artystycznych).On z tego zyje ..te rysunki, o ktorych piszemy oplacilnie kto inny jak Whites Electronics -byly w ktoryms z numerow magazynu Treasure Hunting.Poza Whitesem pracowal jeszcze min. dla Sony, Coca-Coli,firmy Rembrands produkujacej pastele (wlasnie nimi pracuje:)I tak sie sprawy majaTo nie wprawdzie dla plastykow, ale sami zaczeliscie troche przeklamywac" wiec sprostowalem :)))pozdrawiam
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.