Mathew Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 To tak jak z powiedzeniem, że pieniądze leżą na ziemi. Wystarczy się tylko po nie schylić
Mathew Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 Wyobraźcie sobie, nie ma kleszczy ani much, pajęczyn, straży leśnej
Mathew Napisano 7 Październik 2004 Autor Napisano 7 Październik 2004 Mam nadzieję, że to nie jest złoto Wrocławia ... :)pozdrawiamMathew
Frozzer Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 czy to wszystko zostalo namalowane na chodniku, czy jakis komputerowy retusz?
Mathew Napisano 8 Październik 2004 Autor Napisano 8 Październik 2004 Prawdopodobnie narysowane na chodniku. Tak przynajnmiej wynikało z opisu który był pod zdjęciami.
Peter Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 Technika jest następująca.1. Tło - zdjęcie.2. Facet - zdjęcie na jednolitym tle (np. czarny mat) które potem się wycina.3. Ziemia (piasek) z wykopków - trochę nieudolne 3D (powinna być głębsza rzeźba). W sumie najgorzej z tłem bo trzeba zrobić jakiś idiotyzm na ulicy coby się wszyscy oglądali.
Dundee Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 w 100% narysowane kolorowa kreda na chodniku ..cala(?) galeryjka miesci 13 dziel
Andreos Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 Teraz jak nic nie znajdziemy, to telefon do gościa i narysuje nam ...nawet i tygrysa.Swietny patentPozdrawiam
bjar_1 Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 Jak dla mnie to piach jest graffitopodobny" mam kumpli robiących takie cuda na murach... Na 99% jestem pewnien że to zrobione farbą w sprayu (chodzi mi o piasek).pzdrbjar_1
Dundee Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 bjar_1 ..zaufaj mi to jest kreda -konkretnie pastela miekka.Gosc nazywa sie Julian Beever i jest znana postacia w niektorych kregach (artystycznych).On z tego zyje ..te rysunki, o ktorych piszemy oplacilnie kto inny jak Whites Electronics -byly w ktoryms z numerow magazynu Treasure Hunting.Poza Whitesem pracowal jeszcze min. dla Sony, Coca-Coli,firmy Rembrands produkujacej pastele (wlasnie nimi pracuje:)I tak sie sprawy majaTo nie wprawdzie dla plastykow, ale sami zaczeliscie troche przeklamywac" wiec sprostowalem :)))pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.