Kopi Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Witam.Mojego postu nie kierowałem do żadnej konkretnej osoby, tak ogólnie chciałem przypomnieć o podstawowej zasadzie podczas poszukiwań bo chyba często ulatuje ona z pamięci. PozdawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Cholera, jednak nigdzie jutro nie pojadę - kobieta zaplanowała już dzień, he,he. Ale może zrobilibyśmy kiedyś spotkanko zapoznawczo-konsumpcyjne (przy piwku) poszukiwaczy z północy Wawy (głównie chodzi mi o Tarchomin). Co wy na to?Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Popieram pomysł Danieloffa. Jest na kilku - to pewne. Myślałbym np. o wspólnym wypadzie zakończonym grillem po nowym roku. Po prostu ustawić się gdzieś na miejscówkę, zebrać, pojechać, poszukać i poimprezować.Zdrówko ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 No to po nowym roku wracamy do tematu i robimy spotkanie, dzięki za odzew.daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Kopi - byliśmy w niedzielę z Jadzią w Wieliszewie. Rejon górki przy jeziorkach. Znalazłem dół wyryty o wymiarach : 1.50 długi, 60 cm szeroki i 1.70 głęboki w dołku strzeleckim. Koleś chodził z dobrym sprzętem bo odłamki wydyskryminowało mu bez zarzutu. Dół był niezakopany.Wobec tego rozumiem Cię i w pełni popieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kopi Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 Witam.Otóż to. Tak właśnie niestety wygląda z grubsza cała okolica. Ten ktoś nie musiał mieć super sprzętu, tam sobie ruscy siedzieli (jak przeczekiwali Powstanie mieli tam odwody) i bardzo dużo w ziemi jest np. piecyków własnej konstrukcji jakichś blach itd. Zalega to dosyć głęboko ale sygnał daje extra. Jak ktoś się uweźmie to potrafi nieraz wywalić dół wielkości pokoju, żeby wyciągnąć blachę co robiła kiedyś za dach albo coś w tym stylu. PozdrawiamKopi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 do danieloffa. Też jestem z tarchomina .Jakbyś mógł podac jakiś kontakt do siebie, bo twoje maile wracają.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Mam chwilowe problemy z kompem, a mój adres na Odkrywcy jest już nieaktualny. Napisz na daniel_rudny@o2.pl - możemy zgadać się po nowym roku.Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Louis Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Witam,też mieszkam na Tarchominie (a właściwie na Nowodworach) i chętnie spotkałbym się przy piwku i pogadał. Wprawdzie nie dysponuję jeszcze sprzętem do poszukiwań, ale coraz bardziej zaczynam się interesować tymi rejonami. Pozdrawiam serdecznieLouis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 No to koniecznie musimy spotkać się po Nowym Roku, aha - ja też mieszkam na Nowodworach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARTI123 Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 jadę w niedzilę(z kopim)w okolice Legionowa.arti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.