oksio Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 W pewnym sadzie na Słowacji stoją dwa transportery.jaki to model?
oksio Napisano 30 Wrzesień 2004 Autor Napisano 30 Wrzesień 2004 jak jesteś zainteresowany to prześle mape gdzie stoi.a odpowieć na pierwsze pytanie jest trudne.bo w sadzie nikogo nie było ale wyglądają na opuszczone ,traw i trawa.drugi jest kołowy
pająk Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Ciekawy jestem, jakby były do sprzedania za rozsądne pieniądze, to by mnie interesowały (no, może jeden). Mieszkam w Rzeszowie, na Słowację mam blisko, więc koszty sprowadzenia jako pojazdu zabytkowego nie byłyby duże. Będę wdzięczny za mapkę na priva.
oksio Napisano 29 Wrzesień 2004 Autor Napisano 29 Wrzesień 2004 W pewnym sadzie na Słowacji stoją dwa transportery.jaki to model?
Grendel Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Ten, ktory widac, to OT-810.PozdrowieniaGrendel
Pytanie
oksio
W pewnym sadzie na Słowacji stoją dwa transportery.
jaki to model?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.