slw Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Napisano 28 Wrzesień 2004 Pamiętam że był na forum taki b.pancerny Trampek, ale nie mogę go znaleźć. Może więc coś rodzimego, niestety nie mój.
IRONRAT Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Kaszlak w wersji opancerzonej. Jak się trafi jakiś służbista z drogówki, to może dowód rejestracyjny zabrać za coś takiego.Ironrat
IRONRAT Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Znaczące naruszenie wzorca będącego podstawą hamologacji samochodu. Mówiąc po polsku to nie jest już w myśl prawa 126p, a dowód rejestracyjny jest na malucha. Policja na mniejsze zmiany przymyka oko, ale jak już jest jakiś problem, to wtedy i zmierzą przepuszczalność światła przyciemnianych szyb, i sprawdzą moc żarówek, a potem dowodzik, a jak się właściciel samochodu się stawia to i nawet sąd grodzki.Ironrat
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 To zdjecie jest zrobione w Photoshopie.Wystarczy sie przyjrzec dokladniej.
AQUATOR Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Ludzie, co z wami? Dywagujecie nad ysunkowym" malucho-czołgiem, przecież od razu widać zabawy Photoshopem (klasyczny cień osłony na szybie).
Gość Napisano 29 Wrzesień 2004 Napisano 29 Wrzesień 2004 Mnie natchnal - kiedys sobie takiego zrobie ;p
michalczewski Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Zdaje sie ze nikt nie dyskutuje nad orginalnoscia fotki tylko na mozliwosci ewentualnych, a przedstawionych tutaj, przerobek.Pozdrawiam.Demotowanie jakiego kolwiek elementu fabrycznego lub dolozenie czesci bez homologacji jest nielegalne i skutkuje zabraniem dowodu rejestracyjneg.Teoretycznie niewolno zdjac nawet chlapaczy a jezeli zostana utracone nalezy bezzwlocznie zatopic je fabrycznymi.
wiciu_r Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Biorąc pod uwagę tablice rejestracyjne jest to pojazd prywatny. Pewnie w wieżyczce ma artylerię czarnoprochową czyli legalną.
mietek Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Jak widac oryginaly tez sa i to podobne, no nieco wieksze.
IRONRAT Napisano 30 Wrzesień 2004 Napisano 30 Wrzesień 2004 Mam pytanie. Czy ktoś orientuje się, jak w chwili obecnej wygląda procedura homologacji/rejestracji samoróbki, czy też przerobionego samochodu?Ironrat
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.