Skocz do zawartości

Pojazdy-Wasze i znajomych

slw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Pamiętam że był na forum taki b.pancerny Trampek, ale nie mogę go znaleźć. Może więc coś rodzimego, niestety nie mój.

Napisano
Znaczące naruszenie wzorca będącego podstawą hamologacji samochodu. Mówiąc po polsku to nie jest już w myśl prawa 126p, a dowód rejestracyjny jest na malucha. Policja na mniejsze zmiany przymyka oko, ale jak już jest jakiś problem, to wtedy i zmierzą przepuszczalność światła przyciemnianych szyb, i sprawdzą moc żarówek, a potem dowodzik, a jak się właściciel samochodu się stawia to i nawet sąd grodzki.
Ironrat
Napisano
To zdjecie jest zrobione w Photoshopie.
Wystarczy sie przyjrzec dokladniej.
Napisano
Ludzie, co z wami? Dywagujecie nad ysunkowym" malucho-czołgiem, przecież od razu widać zabawy Photoshopem (klasyczny cień osłony na szybie).
Napisano
Zdaje sie ze nikt nie dyskutuje nad orginalnoscia fotki tylko na mozliwosci ewentualnych, a przedstawionych tutaj, przerobek.
Pozdrawiam.
Demotowanie jakiego kolwiek elementu fabrycznego lub dolozenie czesci bez homologacji jest nielegalne i skutkuje zabraniem dowodu rejestracyjneg.
Teoretycznie niewolno zdjac nawet chlapaczy a jezeli zostana utracone nalezy bezzwlocznie zatopic je fabrycznymi.
Napisano
Mam pytanie. Czy ktoś orientuje się, jak w chwili obecnej wygląda procedura homologacji/rejestracji samoróbki, czy też przerobionego samochodu?
Ironrat
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie