Skocz do zawartości

ostatnie wypady

HARRY

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 231
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witam .Mój post jest skierowany do Pana Monsuna.
Na tyle razy ile zdarzyło mi się kopać na D.M. nigdy nie trafiłem na szczątki ludzkie.Jedyne jakie trafiałem były to gnaty krowie albo końskie z kuchni która znajdowała się na tym terenie.Także czemu ma służyć Pański post?!?!?!? Odstraszeniu kopaczy ?!?!?!?Czy którys z was którzy tam działają trafił na szczątki ludzkie?!?!?!? Prosze o Waszą opinię na ten temat!!!Pozdrawiam

drogi Panie Monsun
chyba niedokonca kojarzy pan fakty-tak mi się osobiście wydaje-my broń Boże nie kopiemy w obozie sztutowskim
Jezeli jednak myślimy o tym samym miejscu.....to musze panu powiedziec iz jest Pan w błędzie...tam nie ma żadnych grobów ani nic w ten deseń...
uprzejmie prosze o nie wprowadzanie w błąd ludzi czytających ten post
pzdr.chinczyk

Witam,
do kolegi The Tuna - po Waszych postach wywnioskowałem, że cały czas jest mowa o obozie sztutowskim, jeśli mówicie o gdańskim to sorry - cofam moje zdanie, bo o gdańskim nie mam pojęcia. Koło Sztutowskiego obozu znajdują się groby ciało-palne i jest to fakt. Palono tam w zbiorowych mogiłach szczątki więźniów, a że robiono to w wielkim pośpiechu, to po dziś dzień można natrafić tam na szczątki. Dlatego się tam nie kopie!

Pozdr
Monsun

Witam wszystkich poszukiwaczy!!! Właśnie wczorajszy dzień obrodził w takie to fanty, z jednego dołka wyszło razem 6 sztuk takich oto skrzyneczek 5 z nich było pełnych i co ciekawe to nie wszystko bo w dołku nadal tkwią inne fanty. Dzis jadę po raz kolejny!!!!! Powodzenia

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie