pomsee Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 A co to znaczy zapodam" ? Moze chodzilo o zapada sie? Szukalem tego slowa w slowniku jezyka polskiego i nic :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emil79 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Witam .Mój post jest skierowany do Pana Monsuna. Na tyle razy ile zdarzyło mi się kopać na D.M. nigdy nie trafiłem na szczątki ludzkie.Jedyne jakie trafiałem były to gnaty krowie albo końskie z kuchni która znajdowała się na tym terenie.Także czemu ma służyć Pański post?!?!?!? Odstraszeniu kopaczy ?!?!?!?Czy którys z was którzy tam działają trafił na szczątki ludzkie?!?!?!? Prosze o Waszą opinię na ten temat!!!Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 jezeli tam sa groby cialopalne jak pan monsun pisze, to jak mozna znalesc po nich szczatki? chyba uleglyby one spaleniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 A jezeli te groby tam są?To czy wypada tam grzebać?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 drogi Panie Monsunchyba niedokonca kojarzy pan fakty-tak mi się osobiście wydaje-my broń Boże nie kopiemy w obozie sztutowskimJezeli jednak myślimy o tym samym miejscu.....to musze panu powiedziec iz jest Pan w błędzie...tam nie ma żadnych grobów ani nic w ten deseń...uprzejmie prosze o nie wprowadzanie w błąd ludzi czytających ten postpzdr.chinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 kosci?jakie kosci?kopie tam od paru lat i nigdy jeszce na nie nietrafilem.moja propozycja to:jak sie nie ma o czyms pojecia to lepiej nie pisac nic!pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 poomse.widze ze poczucia humoru tez brak,no ale coz............pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 harry to jak sie ustawiamy na DM???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 mozna jutro,ja mam czas.odezwe sie na gg dokladnie sie zgadamy.bede tak za 2 godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 oki czekam na kontakt .pzdrchinczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 O rany czlowiek nie rozumie, pyta i od razu posadzaja go o brak poczucia humoru. Oj Harry nieladnie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 27 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2004 pozostawie bez komentarza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Ej chołopaki gdzie kopiecie - chinczyk moge sie zabrac z toba! pokopiemy troszke ciala :) waffen ss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2004 oj niee niee niee:)bo sie nie pomiescimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Tu chłopaki miały wcoraj ładne trafienie.http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=7259 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Ładne, bardzo ładne, to sięnazywa fart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Witam,do kolegi The Tuna - po Waszych postach wywnioskowałem, że cały czas jest mowa o obozie sztutowskim, jeśli mówicie o gdańskim to sorry - cofam moje zdanie, bo o gdańskim nie mam pojęcia. Koło Sztutowskiego obozu znajdują się groby ciało-palne i jest to fakt. Palono tam w zbiorowych mogiłach szczątki więźniów, a że robiono to w wielkim pośpiechu, to po dziś dzień można natrafić tam na szczątki. Dlatego się tam nie kopie!PozdrMonsun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 28 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2004 No i sprawa jasna.nie kopiemy w stuthoffie.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_tuna Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 ale w sztutowie jest ekipa która kopie na terenie obozu mają legalne pozwolenie od kobiety która tam zarządza w zamian za to że oddają część fantów do muzeum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 Witam wszystkich poszukiwaczy!!! Właśnie wczorajszy dzień obrodził w takie to fanty, z jednego dołka wyszło razem 6 sztuk takich oto skrzyneczek 5 z nich było pełnych i co ciekawe to nie wszystko bo w dołku nadal tkwią inne fanty. Dzis jadę po raz kolejny!!!!! Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 A w tych skrzyneczkach były oto takie naklejki!!!! Może ktoś za was mi rozszyfruje całkowicie te napisy!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosfer3 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 oj będzie kosi kosi łapki ,bleeee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 przeciez to sa puste luski :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosfer3 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 liczą się intencje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.