YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Witam!!!Znalazłem dziś na allegro, całkiem przypadkowo magazynek do PPSZ.wz.41 STAN MAGAZYNOWY. Oglądnąłem zdjęcie dokładnie.Czy czasem magazynek nie jest pełny?Wpisujcie tu nielegalne fanty jakie znajdują się na aukcjach, które wy znaleźliście.
YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Acha, zapomniałem podać adresu:http://www.allegro.pl/show_item.php?item=30687545
YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 hehehmiałem już problemy z czymś takim, wolałbym ich więcej nie mieć. Widać allegrowicz ma grubą skórę.Pozdrawiam
YoWheris Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Napisano 15 Wrzesień 2004 Przez allegro, do mnie doszli.Nie mam nic przeciw posiadaniu ale ze sprzedażą trzeba uważać.Mi powiedzieli o jakiejś ustawie zakazującej posiadania amunicji. 2 latka grozi najmniej za posiadanie. hehe.
stedke Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 ja troche na inny temat kiedys celowo poszedlem na komende wojewodzka i zaczelem sie wypytywac czy wolno mi trzymac w domu zdekowana bron ale nie zarejestrowana.babka naszukala sie z 15 min wpapierach i przepisach i nic nie znalazla.powiedzialem takze ze chce zarejestrowac tak na wszelki wypadek.to powiedziala mi ze nie ma takiej potrzeby. ja juz z naszej popier..j ustawy nic nie rozumiem:)
Gość Napisano 15 Wrzesień 2004 Napisano 15 Wrzesień 2004 ale się uśmiałem hahahaha a gdzie tam jest amunicja? co najwyżej łuska. No a jeśli nawet magazynek byłby pełny to to mogą być łuski z samymi pociskami... tego ustawa nie zabrania posiadać. ielegalne fanty" hhahahaaaa może jeszcze pozbieraj kilka informacji o takich fantach i idź na policję łłłłłłłłahahahaaa APEL do wszystkich!!!! Macie ielegalną" w świetle naszego chorego prawa broń czyli każdy wykopek napiszcie tutaj swój adres!!!! łłłłłłłłłłłłahahahahaaaaaa
YoWheris Napisano 16 Wrzesień 2004 Autor Napisano 16 Wrzesień 2004 Do rozbójnika - to było tylko pytanie. Nikogo nie oskarżam. A śmiać się możesz z samego siebie. Forum między innymi dotyczy naszej Polskiej popier....ej ustawy. Widzę że mój poprzednik zrozumiał o co chodzi.
Gość Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 Z tego co na niej pisze, to pochodzi z Rosji (może się mylę) i jeśli zdjęcie się zgadza z napisem, to może być pamiątka rodzinna.pozdrawiam
Romel79 Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 Jeszcze troche i trumny zaczną sprzedawać na allegro (używane)pozdr
Piorek Napisano 16 Wrzesień 2004 Napisano 16 Wrzesień 2004 J, czy to pamiatka czy nie ale podpada juz pod paragraf a i nam moze calkiem niezlego smrodu narobic.Sam widzialem juz kilka(nascie) roznych grobow z wyrwanymi tabliczkami bo byly z mosiadzu. To objaw najwiekszego skur....stwa okradac groby! Doczekalismy czasow gdzie lamie sie krzyzyki zeby miec na wino..... Hieny!
MieszkoT Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 Słuchajcie, myslę, że jak najwięcej osób powinno zgłaszać takie aucje do weryfikacji, b allegro tez się we wszystkim nie orientuje, a sprzedaż trumien akurat to normalny interes, ale ak widac to dla niektórych dziwne, smieszne i wsbudza pogardę.
Gość Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 Zgadzam się tabliczka ta to prawdopodobnie pamiontka rodzinna a z grobu została zdjenta po 1945(defaszyzacja) zauwarzyliście chyba na niej swaste, mimo wszystko sprzedaż czegoś takiego to przesada.
Gość Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Do Piotrk - Stary nie ty jeden zgłosiłeś !!!!! Zgłosiło to ok 70 osób związanych ze środowiskiem bunkrów, co sie tyczy reszty to nie wiem, ale pewno z 200 osób !!!!!
bochen Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Co do niszczenia grobów to jest koło łodzi stary cmentarz wojskowy. Nie pamietam, leżą tam chyba ofiary bitw o łódź 1914. Wszystkie nagrobki są pomazane sparyem wszedzie pełno puszek i butelek po winie. to smutne ze nawet zmarłym nikt nie da spokoju
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.