g.polik Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 I kolejne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g.polik Napisano 5 Kwiecień 2006 Share Napisano 5 Kwiecień 2006 I kolejne ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 Z wiekszych - chochla brytyjska z 1 wojny, pewno w WP tez takie byly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 I bicie.Jest stalowa ze sladami malowania khaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magico Napisano 6 Kwiecień 2006 Share Napisano 6 Kwiecień 2006 A ja mam takie do zupy 6 sztuk. Nad gapą napis rostfrei TBCM 41 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krebs Napisano 9 Kwiecień 2006 Share Napisano 9 Kwiecień 2006 Wiadomość dla markońca: Lefana, to prawidłowa nazwa firmy produkującej niezbędniki dla LWP.Różny krój czcionki sprawia wrażenie innej nazwy,na swoją Lefamę" popatrz przez szkło powiększające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 ładna maniereczka późnoaustrowęgierska albo wczesno węgierska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 a ta już bardziej austrowęgierska kawaleryjska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 z dnaskrzyni wyszperałem taką carską łezkę-chyba zapomniało mi się ją wyczyścić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 brytyjska w kolorze blue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 2 carskie kociołki aluminiowe-(1899 i 1904)ten po lewej uchroniony w ostatnią niedzielę przed wywiezieniem do przzetopienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 niemiecka stalówka zielona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 oraz wcale niezgorsza pruska stalówka zielona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 polsko-amerykańska-ACA 1918-chyba wrzucę ją jeszcze do kwasku z ludwikiem-trzeba by nabłyszczyć ładnie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 mały zestaw z PRLu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 12 Kwiecień 2006 Share Napisano 12 Kwiecień 2006 i grupowa fotka menażek...prszechylcie głowy w prawo...nijak ni mog zmieścić rozmiarowo w dobra stronę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedro Napisano 13 Kwiecień 2006 Share Napisano 13 Kwiecień 2006 Czarek i po jakiego grzyba w cesarstwie Austrowęgierskim robili patriotyczne moździerze???"Podczas wojny był wielki popyt na metale kolorowe był ogólny apel do ludzi aby oddawali sprzet AGD wykonany z kolorku na potrzeby armii w zamian otrzymywali taki sam sprzęt ale wykonany ze stali lub zeliwa z patriotyczna dedykacją pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 witam. Może ktos wie, jak wyglądały mocowania paska do II-go wojennego, niemieckiego termosu. Takiego na plecy z motylkowym zatrzaskiem. Czy był to pasek parciany czy skórzany? I jak w ogóle było to mocowane? Byłbym bardzo wdzięczny, Może ktos ma jakies fotki?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 20 Kwiecień 2006 Share Napisano 20 Kwiecień 2006 O tutaj widoczne są uszka do paseczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 carak chyba -(bjar plz.odezwij się koniecznie na pocztę do mnie bo straciłem poczte do ciebie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 ...(bjar plz.odezwij się koniecznie na pocztę do mnie bo straciłem poczte do ciebie).pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Łomzyk,wystarczy kliknąć na nicka bjar_1 i pojawi sie adres email :)ehh znowu daje dobre rady :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 patrzyłem wcześniej i było puste pole , a teraz znowu działa pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.