Nanook1978 Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 Nie spotkałem się jeszcze z tym na okopach sygnowana dużą literą H w kułeczku oraz cyframi 39 . Proszę o pomoc bo mam 2 szt.
Nanook1978 Posted September 9, 2004 Author Posted September 9, 2004 Nie spotkałem się jeszcze z tym na okopach sygnowana dużą literą H w kułeczku oraz cyframi 39 . Proszę o pomoc bo mam 2 szt.
wons Posted September 9, 2004 Posted September 9, 2004 Dzisiaj już nie, ale jutro pod wieczór postaram się zamieścić Ci fotkę całego urządzenia" z którego pochodzi. sam nie za barzdo wiem do czego służyło, być może do rozpychania/zabezpieczeni przed zdeformowaniem? niemieckich buciorów. mam ich wykopanych 6 szt. może wtedy razem na coś wpadniemypozdr. i do jutra
Guest Posted September 10, 2004 Posted September 10, 2004 To urządzeńe do ochrony przed zdeformowańen niemieckich masek p.gaz. przy długim ich przechowywańu lub coś takiego, ale napewno od masek, składa się z drutów stalowych wygientych w kształcie 2 spiral,i 2 elementów alu. Pzdr.
Question
Nanook1978
Nie spotkałem się jeszcze z tym na okopach sygnowana dużą literą H w kułeczku oraz cyframi 39 . Proszę o pomoc bo mam 2 szt.
7 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.