Nanook1978 Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Napisano 9 Wrzesień 2004 Nie spotkałem się jeszcze z tym na okopach sygnowana dużą literą H w kułeczku oraz cyframi 39 . Proszę o pomoc bo mam 2 szt.
Nanook1978 Napisano 9 Wrzesień 2004 Autor Napisano 9 Wrzesień 2004 Nie spotkałem się jeszcze z tym na okopach sygnowana dużą literą H w kułeczku oraz cyframi 39 . Proszę o pomoc bo mam 2 szt.
wons Napisano 9 Wrzesień 2004 Napisano 9 Wrzesień 2004 Dzisiaj już nie, ale jutro pod wieczór postaram się zamieścić Ci fotkę całego urządzenia" z którego pochodzi. sam nie za barzdo wiem do czego służyło, być może do rozpychania/zabezpieczeni przed zdeformowaniem? niemieckich buciorów. mam ich wykopanych 6 szt. może wtedy razem na coś wpadniemypozdr. i do jutra
Gość Napisano 10 Wrzesień 2004 Napisano 10 Wrzesień 2004 To urządzeńe do ochrony przed zdeformowańen niemieckich masek p.gaz. przy długim ich przechowywańu lub coś takiego, ale napewno od masek, składa się z drutów stalowych wygientych w kształcie 2 spiral,i 2 elementów alu. Pzdr.
Pytanie
Nanook1978
Nie spotkałem się jeszcze z tym na okopach sygnowana dużą literą H w kułeczku oraz cyframi 39 . Proszę o pomoc bo mam 2 szt.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.