LeoN_39-45 Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Moje propozycje to GREEN albo Grzech. Czekajc na odzew. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 Chwała,obrodziło w propozycje ... czas wyboru ... dostosuję się ... zdaję się na Wasz gust.Czy dniem X będzie sobota? Der K. może tylko w sobotę, więc w tym wypadku powinniśmy się dostosować. W końcu jest jednym z członków - założycieli" hi hi ...Proponuje wziąć na spotkanie trochę nowych materiałów jeżeli ktoś takowe posiada.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Witajcie !Jedno mamy z głowy - wdzień W wyznaczony. Pozostaje pytanie gdzie i o której godzinie? Propozycja L. podyktowana jest wygodnictwem ( mieszka koło G. P. , a pewnie i G. jest w pobliżu )- LEON MASZ JESSZCZE JEDNĄ PRÓBĘ - POPRAW SIĘ !!!Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Do omena nie mam zamiaru sie poprawiac ale pubow w koszalinie jest ich cala masa i to zalezygdzie i w jakim klimacie zamierza grpa pisc zupe PdrawiaM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Drogi Omenie! Zapewne latem zaproponowałbym Twój ogródek. Ale co począć. Spóźniłem się. Dlatego proponowałem to co znam. Do PG mam naprawdę blisko ale do GP juz mam kawałek więc to nie wygodnictwo a nieznajomość lokali gastronomicznych. Kiedyś zaproponowałbym Zacisze ale zamknęli i trudno. Mój hełm został tam w kaciku militarnym;).A swoją drogą w tym kąciku było kilka fajnych fantów. Ciekawe co się z nimi stało??? To dobry temat do odkrywania zima;). Chyba odszukam ex-właściciela;) Żeby nie być posadzanym o wygodnictwo dostosuję się do propozycji jak pozostali. Serdecznie pozdrawiam wszystkich prawdziwych pionierów z arteku:) Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 I nadal nie wiedomo gdzie udezamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Dziękuję...dziękuję wam drodzy koledzyJestem wzruszony ...to już rok minąła tak na poważnie jak nie ma chętnego to proponuję godz. 17 w centrum koło ratusza.Jako centralny punkt miasta będzie neutralnym gruntem gdzie nikt nikogo nie posądzi" ,że mu bliżej.A tam zgodnym? chórem ustalimy gdzie iść.To tyleZ motocyklowym i nie tylko pozdrowieniemder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Kolejny postęp - godzina ustalona !Do L. ( nie do Leona ) - w moim ogrodzie odbywały się zimowe imprezy przy ognisku ( rewelacja ) , ale niezbędny jest lekki mrozik i brak wiatru i jeszcze trochę śniegu.No i ochywiście nie da się konsumować zupy z szyszek" - konieczne są inne dobra".Pomyślcie jeszcze o wyborze lokalu , abyśmy nie stali pod ratuszem jak turyści ze wsi ...Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Listopad 2004 Autor Share Napisano 23 Listopad 2004 Chwała,słusznie, pogoda skróci czas decyzji i zapewne trafimy do najbliższej tawerny hihi ... Sobota g. 17.00, przed ratuszem.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Pochmurno - deszczTemp. max:7°CTemp. min:-1°Cpłd-zach6 m/so to prornoza pogody w skrocie PozdrawiaM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Jeszcze jedno!Przy wyborze miejsca X uwzględnijcie ceny bursztynu ( trochę podupadłem finansowo w ostatnim czasie ).Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 Turyści ze wsi :))))))A toś mnie ubawił, wyborny żart.Ja tez nie najlepeij stoję więc drogie lokale odpadają a pewnie w samym centrum tylko takie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Chyba jest dla kazdego zrozumiale ze placić 10z l za szyszkowy napuj to przegiecie ale jak wszyscy beda w miejscu X to dojdziemy do porozumienia. Poranne Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Leon BOGA w sercu nie masz ? Wstawać świtem , kiedy nie musisz ! Zadziwiłeś mnie .. kolejny już raz !Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Omen nie myśl że on taki wyrywny żeby pierwszego posta zamieścić> musi do pracy wstawać;) Pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 dziekuje za obrone szanowny panie kolego luger ale jak wam nie przeszkadza to moje posty moga sie pojawiac jeszcze wczesniej ;p Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 24 Listopad 2004 Autor Share Napisano 24 Listopad 2004 Chwała,mam wrażenie, że pościcie (hi hi tzn jesteście pościarzami - bez obrazy) - coś mało konkretów w wypowiedziach. Trochę jak na szczeniackich forach ...jeszcze raz bez obrazy ...czekam na konkretne wskazania ew. miejsc posiedzenia (hihi).Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Mam nadzieję że to nie do mnie agencie W?Pogoda za oknem całkiem niezła ,jak się utrzyma będziemy mogli wytrąbić coś w parku:)A tak na poważnie mam na oku fajną knajpkę ,może przypadnie wszystkim do gustu(no chociaż większości).Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 W39 jako nestor grupy masz prawo nas sprowadzić na ziemię. A wracając do tematu , to zastanawiając się nad tanim i miłym lokalem z nostalgią pomyślałem o nie istniejących już Dziku" , WWrzosie" , ...Najstarsi jeszcze pamiętają ... ( mam nadzieję ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 JA sugeruje Parkowy kiedys bylismy tam i jakos bylo spokojne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 a co do pogody to jezlei sugeruajc sie wp to przedstawia sie tak jak napisalem w naszym poscie o pogodzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Powracam do tematu 26. Wszystko się odbędzie ale...dalej nie wiem nic konkretnego a jeszcze większe ale to że mój znajomy zawita dopiero w niedzilę . Jechac tak bez kogos wprowadzajacego to jakoś niebardzo. A jechać na ostatni dzień jak juz wszystko pozamiatane to też jakoś nieelegancko ( jakby się przyjechalo na podział cudzych łupów;) ). Pozostaje mi się pokajać za niepotrzebne zmącenie kijem wody. Następnym razem lepeij tego dopilnuję. Tematu nie odpuszczę bo jest godny uwagi choćby ze strony czysto teoretycznej. Co do lokalu to podtrzymuję wcześniejsze oświadczenie że w pełni akceptuje jedyne , słuszne stanowisko egzekutywy KC i dostosowuje się. Pełen głebpokiej samokrytyki Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 ja Tobie wybaczam ale generalicja pewnie kaze tobie biegac w ekwipunku na okolo Chelmskiej :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 24 Listopad 2004 Share Napisano 24 Listopad 2004 Obiegłem tą Chełmską od początku maja do połowy września pewnie kilakdziesiąt razy i poprawy nie widac;P Pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Mam pytanie czy spodziewamy sie kolegi gariusza i czy ktos ma z nim kontakt Pozdrawiam LeoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.