der K. Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Witaj gariusz.Ja uważam ,że miejsce dla kopacza w grupce zawsze się znajdzie. Ciekaw jestem co na to inni komuniści".Do omena: Będziesz dzisiaj o 14 w domu?pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Witajcie !Do der K. - nie wybieram się nigdzie dalej ( moge wyskoczyć po części , ale to się nie liczy ). O 15.30 odwiedzą mnie W39 i L( jeszcze bez numeru ).Jeśli chodzi o pana G. to nie mam zastrzeżen , ale Leon będzie szczęśliwy...Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Im nas więcej tym więcej nowych pomysłów. Zawsze przyda sie jakies świeże spojrzenie na sytuacje;)) Z proletariackim pozdrowieniem Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 20 Listopad 2004 Share Napisano 20 Listopad 2004 Byłem u Omena!!! Ale ma wehikuł!!!Jestem pod wrażeniem po przejażdżce po ośnieżonych polach. Czuć że pod maską drzemie moc. Fajna zabawka. Sam bym taką chciał mieć. Pozdrawiam wszystkich Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 21 Listopad 2004 Autor Share Napisano 21 Listopad 2004 Chwała,świeża krew (Gariusz), inne spojrzenie, pomysły i doświadczenie ...zawsze chętnie. Luger: co do sprawy - powinniśmy się spotkać w kilka osób i obgadać sprawę, a że Ty jesteś jej pomysłodawcą (znasz szczegóły) ... sam rozumiesz. Poinformowałem wszystkich - chętni to: der K., Leon, Omen&sohn (chociaż się nie odezwał, ale chyba z nim rozmawiałeś na temat), Lipa (z Katowic), Ty i Ich&sohn i ... to chwilowo daje wynik - 8 sztuk. Wyznacz czas i miejsce spotkania.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 W39 miałem zamiar porozmawiac o tym u Omena ale jakoś nam się nie udało spotkać. Moje informacje na temat 26 są jedynie orientacyjne - dokładniejszych jeszcze nie otrzymałem. Kiedy to nastąpi natychmiast się nimi z wami podzielę. Być moze teramin ulegnie przesunięciu. Uważam jednak, że obecna aura nie sprzyja takiej wyprawie ( okolo 200 km w jedną stronę przy takiej pogodzie i kopanie w śniegu a może i w zamarzniętej ziemi jakoś nie wywołują u mnie euforii). Omen i Leon też sa zniechęceni panującymi warunkami atmosferycznymi. Myślę że będą lepsze okazje, tymniemniej zobowiązuję sie wszystkich poinformowac jak tylko sam się czegoś dowiem. Z internacjonalnym pazdrawlieniem Luger ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 Chwała,mimo niesprzyjającej aury, a może właśnie dlatego powinniśmy się spotkać (może przy browarku) i posnuć plany na przyszłość, a przy okazji uczcić rok istnienia grupy ...... ?я вас поздравляю Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Można by było ,aura typowo klubowa.Posnuć ,posłuchać ,podsumować....Najlepiej koło łikendu.pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Można by było ,aura typowo klubowa.Posnuć ,posłuchać ,podsumować....Najlepiej koło łikendu.pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Ale lipa!!! ,przy cofaniu strony ponawia post.Chyba napiszę do pana B. w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Witacie dawno tu nie zagladalem patrzac na to co sie dzieje za oknem nie jest to mile biorac pod uwage jaka kolwiek wyprawe ale biorac pod uwage zjazd chmielowcow to chetnie pozdrawiam LeoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Jak mawiał exprezydent jestem za a nawet przeciw";)Merytoryczna dyskusja przy piwku jest jaknajbardziej wskazana ( o ile taka po kilku piwach jest możliwa). Pomyślcie tylko nad lepszym miejscem niż ostatnio - niestety nie znam pubów więc oczekuje propozycji od bywalców. Pomyslcie o jakimś spokojnym miejscu bez oszołomów.Serdecznie pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Ja bym osobiscie sugerowal jakas sale gimnatyczna by spokonie moc cwiczyc desant i upady ale w tym najlepszy jest Omen podobno ja nie potwierdzam bo nie dane mi bylo ju zdo tego dotrwac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 To prawda - drugi raz wstyd się tam pojawić ! Faktycznie trochę potrenowałem" , ale Leonowi się przysnęło...dlatego nie widział!Spokojnych lokali jest sporo , pytanie tylko kiedy ?Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Sugeruję piątek (chyba spokojniejszy dzień) choc i w sobotę znjadę czas. Czekam na deklaracje reszty. LugerP.S. W czwartek jestem wolny dopiero po 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Ale wleczonego nie było ,Leoś?Zima jest długa ,wszystko przed nami.Mi najlepiej pasi sobotapzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Ja sie postaram dopasowac do reszty. Czekajac na sygnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Jak chodzi o zupę z szyszek to nikogo nie trzeba poganiać do wypowiedzi( wyjątek stanowi weteran W39 ).Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Tak mi wpadło do głowy coś po gryfami?Co wy na to?Ponoć teraz tam spokojnie. Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 Po chwili refleksji stwierdzam że sobota to nienajlepszy pomysł.W sobotę, zapewne, będą organizowane w większości kanjp andrzejki więc może być mało przytulnie!Pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 Chwała,może być piatek lub sobota - powinniśmy się tak ustawić, żeby wszyscy mogli być ...co do knajpy, to napewno nie kpt. Nemo, za drogo i za krótko (hihi), moja propozycja: Red Pub na północy, czekam na inne propozycje.Rzeczywiście będa Andrzejki, ale nie wszędzie chyba ...Wypatruję sygnałów ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Listopad 2004 Share Napisano 22 Listopad 2004 A pod gryfami be?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 22 Listopad 2004 Autor Share Napisano 22 Listopad 2004 Chwała,jak dla mnie mogą być Gryfy (kiedyś tam gadałem po niemiecku jak sie napiłem hi hi) ... są jeszcze jakieś propozycje? Byleby nie było za głośno ...bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 23 Listopad 2004 Share Napisano 23 Listopad 2004 witajcie !Ostatnio byłem w knajpce koło salonu citroena , było kompletnie pusto i przyjemnie. Nie orientuję się jednak w jakiej cenie oferują zupę z szyszek".Może będą i inne propozycje?Pozdrawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.