Skocz do zawartości

Koszalin vol. II

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Witajcie !
Do der K. - nie wybieram się nigdzie dalej ( moge wyskoczyć po części , ale to się nie liczy ). O 15.30 odwiedzą mnie W39 i L( jeszcze bez numeru ).
Jeśli chodzi o pana G. to nie mam zastrzeżen , ale Leon będzie szczęśliwy...
Pozdrawiam !
R

Chwała,

świeża krew (Gariusz), inne spojrzenie, pomysły i doświadczenie ...
zawsze chętnie.

Luger: co do sprawy - powinniśmy się spotkać w kilka osób i obgadać sprawę, a że Ty jesteś jej pomysłodawcą (znasz szczegóły) ... sam rozumiesz. Poinformowałem wszystkich - chętni to: der K., Leon, Omen&sohn (chociaż się nie odezwał, ale chyba z nim rozmawiałeś na temat), Lipa (z Katowic), Ty i Ich&sohn i ... to chwilowo daje wynik - 8 sztuk.
Wyznacz czas i miejsce spotkania.

Bywajcie - M.

W39 miałem zamiar porozmawiac o tym u Omena ale jakoś nam się nie udało spotkać. Moje informacje na temat 26 są jedynie orientacyjne - dokładniejszych jeszcze nie otrzymałem. Kiedy to nastąpi natychmiast się nimi z wami podzielę. Być moze teramin ulegnie przesunięciu. Uważam jednak, że obecna aura nie sprzyja takiej wyprawie ( okolo 200 km w jedną stronę przy takiej pogodzie i kopanie w śniegu a może i w zamarzniętej ziemi jakoś nie wywołują u mnie euforii). Omen i Leon też sa zniechęceni panującymi warunkami atmosferycznymi. Myślę że będą lepsze okazje, tymniemniej zobowiązuję sie wszystkich poinformowac jak tylko sam się czegoś dowiem.
Z internacjonalnym pazdrawlieniem
Luger ;)

Jak mawiał exprezydent jestem za a nawet przeciw";)
Merytoryczna dyskusja przy piwku jest jaknajbardziej wskazana ( o ile taka po kilku piwach jest możliwa). Pomyślcie tylko nad lepszym miejscem niż ostatnio - niestety nie znam pubów więc oczekuje propozycji od bywalców. Pomyslcie o jakimś spokojnym miejscu bez oszołomów.
Serdecznie pozdrawiam
Luger

Chwała,

może być piatek lub sobota - powinniśmy się tak ustawić, żeby wszyscy mogli być ...
co do knajpy, to napewno nie kpt. Nemo, za drogo i za krótko (hihi), moja propozycja: Red Pub na północy,
czekam na inne propozycje.
Rzeczywiście będa Andrzejki, ale nie wszędzie chyba ...

Wypatruję sygnałów ...
Bywajcie - M.

witajcie !
Ostatnio byłem w knajpce koło salonu citroena , było kompletnie pusto i przyjemnie. Nie orientuję się jednak w jakiej cenie oferują zupę z szyszek".
Może będą i inne propozycje?
Pozdrawiam!
R

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie