janushew Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 Dzisiaj 2 godziny -22 zł-radzę zabierać na plaże sitko.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 13 Wrzesień 2004 Share Napisano 13 Wrzesień 2004 Witam,z sitkiem jest za dużo roboty, no ... chyba, że wykrywka ma dużą sondę i nie jest dokładna. Jeśli jest to lepszy sprzęt, to nie ma takiej potrzeby. Nie jest potrzebna nawet łopatka, wszystko kopałem gołymi rękoma. Tak było szybciej i wygodniej.PozdrMarcinP.S. Znalazł ktoś z Was może działającą komórkę? Pytam, bo słyszałem o takich przypadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 13 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 13 Wrzesień 2004 ja znalazlem,ale bez wykrywki,zaczelo padac,ludzie momentalnie sie zmyli wiec zajechalem zobaczyc czy ktos z towarzycha lata,patrze a tam 3 osoby,a 5 metrow odemnie telefon sony j7:)wbity pionowo w ziemie.trafiony bez wykrywki:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Witam i gratuluję,ja też myślałem, że może trafię jakąś komóreczkę albo złoto, ale niestety, takiego szczęścia nie miałem.PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 15 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2004 to pewnie kwestia czasu,hehe,najwiecej takich gadzetow na wydmach mozna trafic,a szczegolnie wieczorem jak sie tazaja co niektore osoby:)najlepiej wpasc wtedy wczesnie rano:)hehe.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 17 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2004 moze jeszcze jakies opowiesci?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 17 Wrzesień 2004 Share Napisano 17 Wrzesień 2004 Dużo ładnych kamyków i boję z kutra ŁEB-26. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
teed Napisano 18 Wrzesień 2004 Share Napisano 18 Wrzesień 2004 heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 21 Wrzesień 2004 Share Napisano 21 Wrzesień 2004 A dla mnie plaża była do bani w tym roku. Dwa razy po 3 godziny łaziłem z moim whitesem i tylko 3 zł 99gr.Nic nie gubili w tych Chałupach ,czy co??Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 23 Wrzesień 2004 Share Napisano 23 Wrzesień 2004 Chwała,strzał kontrolny dwa tygodnie temu w okolicach Łaz. We dwóch uzbieraliśmy 1, 20 zł i 4 eurocenty. W 15-20 minut. Więcej grzechów nie pamiętam ...Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 takie pamiątki przed sezonem - bez wykrywki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 12 Kwiecień 2009 Share Napisano 12 Kwiecień 2009 tez na plaży .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyl Napisano 13 Kwiecień 2009 Share Napisano 13 Kwiecień 2009 Ja znalazłem boje, ale bez pikawki.Tak sobie leżała na plaży.no i obowiązkowo 2 zl i kilkadziesiąt groszy.Dodatkowo śledź od namiotu i pełno śmieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.