Skocz do zawartości

FANTY Z PLAZY

HARRY

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,
z sitkiem jest za dużo roboty, no ... chyba, że wykrywka ma dużą sondę i nie jest dokładna. Jeśli jest to lepszy sprzęt, to nie ma takiej potrzeby. Nie jest potrzebna nawet łopatka, wszystko kopałem gołymi rękoma. Tak było szybciej i wygodniej.

Pozdr
Marcin

P.S. Znalazł ktoś z Was może działającą komórkę? Pytam, bo słyszałem o takich przypadkach.
Napisano
ja znalazlem,ale bez wykrywki,zaczelo padac,ludzie momentalnie sie zmyli wiec zajechalem zobaczyc czy ktos z towarzycha lata,patrze a tam 3 osoby,a 5 metrow odemnie telefon sony j7:)wbity pionowo w ziemie.trafiony bez wykrywki:)pozdro
Napisano
Witam i gratuluję,
ja też myślałem, że może trafię jakąś komóreczkę albo złoto, ale niestety, takiego szczęścia nie miałem.

Pozdr
Marcin
Napisano
to pewnie kwestia czasu,hehe,najwiecej takich gadzetow na wydmach mozna trafic,a szczegolnie wieczorem jak sie tazaja co niektore osoby:)najlepiej wpasc wtedy wczesnie rano:)hehe.pozdr.
Napisano
Chwała,
strzał kontrolny dwa tygodnie temu w okolicach Łaz. We dwóch uzbieraliśmy 1, 20 zł i 4 eurocenty. W 15-20 minut. Więcej grzechów nie pamiętam ...

Mariusz
  • 4 years later...
Napisano
Ja znalazłem boje, ale bez pikawki.Tak sobie leżała na plaży.no i obowiązkowo 2 zl i kilkadziesiąt groszy.Dodatkowo śledź od namiotu i pełno śmieci.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie