marek123 Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Dorwałem to na giełdzie staroci we wrocławiu busola jest identyczna taka jak wz.32 roznica jedna nie ma oznaczeń producenta? A więc co to jest ?Prosze was o pomoc w ustaleniu tego cacka w srodku ma wybita literkę K to wszytska prosze was O pomoc.
marek123 Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 a Damian lub Dominik ten w dredach bedzie??
marek123 Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Dorwałem to na giełdzie staroci we wrocławiu busola jest identyczna taka jak wz.32 roznica jedna nie ma oznaczeń producenta? A więc co to jest ?Prosze was o pomoc w ustaleniu tego cacka w srodku ma wybita literkę K to wszytska prosze was O pomoc.
bolas Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Zobacz czy czasem polskie oznaczenia nie zostaly usuniete mechanicznie - czasem trafiaja sie takie przedmioty - szczegolnie oficerskie jak np. lornetki - usuwano z nich polskiego orzelka i inne znaki np. za pomoca papieru sciernego i uzywac ich mogl jakis wesolek z wehrmachtu czy z wielkiej czerwonej amrmijiiiiiii
marek123 Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Napisano 31 Sierpień 2004 Bolass nie ma sladu po usuwaniu mechanicznym jak chcesz to wezme to w sobote na moto bazar to pogadamy......
marek123 Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Napisano 28 Sierpień 2004 no i jak nikt nie moze mi odpowiedziec na to pytanie:(
bolas Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 niestety nie bedzie mnie na moto-bazarze ... ;)
Pytanie
marek123
Prosze was o pomoc w ustaleniu tego cacka w srodku ma wybita literkę K to wszytska prosze was O pomoc.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.