dominiczeq Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 2 łuska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 A ja nic tylko łuski,łuski,łuski!!!Przedwczoraj 37,wczoraj 53,dzisjaj 15 i wszystko 12,7x108 od 41do44.Trafiły się Mausera 3 szt - Z 1939 XII.Znależć by tak choć jeden znaczek,guzik .Marzenie!pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 1 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2004 efes to ty moze na jakim starym poligonie kopiesz, jak ja kiedy kopalem w jednym lasku to tez same uski wychodzily, po czasie dowiedzialem sie ze byl to teren gdzie szkolka SS miala swoj plac cwiczenpozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 A to moje drobne fanty z ostatniego dnia tzw. wakacji.Straszny rozrzut ! A wszystko ze 100 m2.Tak na marginesie , zna ktoś link do opisu tego solida z 1796 r. ? Nie najlepsze pytanie , ale - jaka może być jego wartość ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 i powiększenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 i powiększenie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezarx Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 WitamW tym sezonie to najcenniejszy jest chyba WIS bo o nabojach i niewypałąch nie ma co wspominaćno i bagnecik i takie tam .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominiczeq Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 A co to jest WIS? Daj fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Witam!!!A moze ZWIS Panie Cezarks? :) Chyba chodziło Panu o VIS`aZ powazaniem vonadamski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 2 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Qrde mam namiar ale nie mogę sprawdzić co tam jest.Teren należy do pałacu a w pałacu znajduje się jakieś stowarzyszenie czy też szkoła dla głuchoniemych.W dodatku miejce to jest przed samym wejściem do pałacu. Jak to sprawdzić?Udać głupa czy co?Może ktoś ma pomysł i ochotę się wybrać ze mną?jest to w woj.Wielkopolskim.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler153 Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 witam.troche drobiazgow z pola.przy okazji pytanie o te ampulke. buteleczka sygnowana od spodu Z 1 ". ktos ja widzial w jakiejs apteczce moze? jest zawartosc ale nie znalazlem chetnego do testow:)pozdrawiamth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 skad orzelki wrzesniowe na polu? moze ludzie chcieli sie ich pozbyc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezarx Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 o ranysie czepiaciejasne ze vis sie mi źle ino napisałoPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 a to efekt wizyty po chałupkach :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Ostatnio coś takiego. Co to jest za guzik, ten po lewej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 sorki zapomniałem o zdjęciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 A ten polski guzik na fotce powyżej to jaki wzór? Wykopałem ostatnio taki i nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 A co wy na to? Ze starej chaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 I druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Znowu uciekło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 3 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Wczoraj go nakręciłem i chodzi bez zarzutów.Bardziej punktualny niż moja stara Ruska Rakieta.A ten to OMEGA. Jaki może być stary? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
U96 Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 ladny ,ladny, az oczy bola z zazdrosci :o} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Do YoWheris'aZ tego co wiem jest to guzik pruskiej marynarki wojennejPozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 Witam Yowheris.No to i ja coś wkleję" na Forum.Nie jest to co prawda Omega ale rok dedykacji jest chyba wiekowy" - 1894.Zdaje się że uchwyciłem na zdjęciu także wartość srebra na cykadle"Maszyna" chodzi do dzisiaj i to w jak najlepszym stanie.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 3 Wrzesień 2004 Share Napisano 3 Wrzesień 2004 druga fotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.