bolas Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2004 Wraz z chlopakami z Lodzi planujemy sie udac na tegoroczna Bzure 2004 na pieszo. Na razie idziemy w 5 osob. Marsz z Lodzi do rejonu koncentracji nad Bzura zajmie kolo 2-3 dni (tak planujemy). Czy ktos z Was bylby zainteresowany dolaczaniem ? Idziemy dla przyjemnoci - bierzemy tylko to co mial ze soba zolnierz piechoty w 1939 roku. Spimy pod chmurka. Trasa jest wstepnie opracowana i w przyblizeniu prowadzi po linii Lodz-Strykow-Lowicz-Kiernozia-Brochow. Dokladna trasa bedzie znana na kilka dni przed wyruszneiem. Celem marszu jest oboz dla uczestnikow Bzury 2004 - po dotarciu na miejsce bierzemy normalnie udzial w imprezie. Jezeli znalazlby sie ktos zainteresowany to prosze o zgloszenia Warunkiem jest posiadanie kompletnego wyposazenia i umundurowania wiernego temu z 1939 roku - nie trzeba isc calej trasy od poczatku z nami. Postaram sie tak opracowac trase ze wyzanczymy specjalne punkty i czas zeby poszczegolne osoby mogly sie dolaczac w kilku miejscach na trasie. No i warunek - kb i kbk moze byc tylko atrapa - nie bierzemy rzadnych DEKO,skladakow itp ...Namiar na mnie:bolass@poczta.onet.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2004 i kilka propagandowych fotek ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2004 ... zachecajacych do dolaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Sierpień 2004 Share Napisano 21 Sierpień 2004 Bolek - chciałem iść to powiedziałeś że bez munduru mnie nie weźmieta :) Może za rok... A na Bzurze będę na 90%pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 23 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2004 Bjarr mozesz isc ale bedziesz zmuszony niesc meinen fotoaparat und eine schone fotografien machen ;)))))))))))) W sumie brakuje nam fotoreportera - a nikt w mundurze nie bedzie chcial zrezygnowac z bycia na fotkach ;)))))))) Takze jak ci odpowiada opcja cykania fotek to zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 Bolek - mogę przystać na takie warunki! Ich bin bardzo gute fotograf. Dogadamy się na GG. :Dpzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 hmmm... a może potrzebujecie zastępcy fotografa lub drugiego fotografa ? też chętnie bym poszedł :)pozdrRomel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 23 Sierpień 2004 Share Napisano 23 Sierpień 2004 I tym sposobem na Bzurę PRZYJDZIE kompania fotogarfów :)))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Kompania Braci" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 24 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2004 Nie no wydaje mi sie ze jeden fotomaniak styknie ... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Romel mozesz isc jako jakis stylista :P zeby dobrze wychodzili na fotkach :Dpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 24 Sierpień 2004 Share Napisano 24 Sierpień 2004 Może zostane specem od jakiś efektów specjalnych, oświetlenia ? W przyszłym roku jak skompletuje umundurowanie to wyrusze jako jednoosobowa grupa rekonstrukcyjna :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 25 Sierpień 2004 hehehe zawsze mozesz oglosic ze ta jednoosobowa grupa rekonstrukcyjna odtwarza cala Armie - np. niemiecka 8 Armie albo co lepsze cala Grupe Armii czy Front ;))))))))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 25 Sierpień 2004 Share Napisano 25 Sierpień 2004 hehehe A może będę odtwarzał dezertera niemieckiego :)Romel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 26 Sierpień 2004 Share Napisano 26 Sierpień 2004 Ja to bym się bał sam w niemieckim mundurze łazić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.