bartekl23 Napisano 17 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 17 Sierpień 2004 Witam!Czy ma ktoś namiary na osobę robiącą taki przedmiot?Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 19 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2004 t bardzo wazne - prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Wyszukaj w wyszukiwarce użytkownika olas". Wiem, że on siedzi w wrześniu", może Ci coś pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Mam tylko coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 i jeszcze 3 fotki z aukcji kopii takiego pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 I ostatnie.Ja niedawno kupiłem na giełdzie NRD-owski skórzany psa do mosina. Bardzo podobny tylko troche węższy, ale dałem za niego 20 zł. No i brakuje mu tego itu" ale cos wymyślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fiku Napisano 19 Sierpień 2004 Share Napisano 19 Sierpień 2004 Ops. Odpowiedzi niezupełnie w temacie. Ale na innym forum ktoś się pytał o wymiary i mi sie lejce pomyliły ale może tu się komuś też przydadzą.A w temacie to nie jestem pewnien czy Paweł Sajewski nie robi pasków. To autor strony http://www.wp1939.prv.pl/Paski do hełmów wz.31 w każdym razie robi ładne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 20 Sierpień 2004 Share Napisano 20 Sierpień 2004 mam w chacie ladne rysunki w skali 1:1 - jak wroce do Polski to je zarzuce na skaner i podam Wam na pozarcie .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 20 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2004 dzieki serdeczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.