wars98 Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Wiem, ale nie powiem. To na priva. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Kol Grubas ja zawsze gadam po Lucku(tzn przede mną gada Lucek)Jakbys został nad jeziorem to byś wiedział.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Miałem zostać nad jeziorem? Po tym co zrobiłeś mi i mojemu koledze. Wciąż pamiętam!:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 STUG WYCIĄGNIĘTY !!!!!!!!!!! Uprzejmie wszystkich informuje, że zdjęcia z przeprowadzonej akcji umieszcze dopiero 1 kwietnia na portalu. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Nie mogłem sie powstrzymać. Miałem dopiero wstawić je 1 KWIETNIA ale dam chociaż jedno. Zdjęcie przedstawia maszego potworka tuż po przetransportowaniu do na plac i przemyciu karscherem". Ładnie sie prezentuje. Reszta fotek za pół roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Ładniutki, czy po 20-tym podacie termin wydobycia?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Tak. Podamy. Jednak by tak się stało musimy zakończyć negocjacje w sprawie zabezpieczenia operacji wydobycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 I to jest właściwa odpowiedź, bo już byłem w strachu, że został wyciągnięty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Miejmy tylko nadzieję, że pogoda pozwoli nam przeprowadzić tą długo oczekiwaną operacje.U nas znowu leje:-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Ależ tak! Zamówiłem już dobrą pogodę! :DWięcej optymizmu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 Tak myślę, czy do tej akcji nie zaangażować kolegi kris_kutno. Toż to prawdziwy profesjonalista. Nie minęło jeszcze pół roku a na Jego podwórku już dwa StuGi stoją. A my co? NIC! W kółko tylko gaworzymy. Trzeba nazwać rzecz po imieniu: cienkie Bolki jesteśmy!!!:-)Pozdrawiam wszystkich profesjonalistów.Amatorów również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 11 Sierpień 2006 Share Napisano 11 Sierpień 2006 No i widzisz kol Grubas?A nie mówiłem juz nad jeziorem ze jesteś Cieniuuuutki?I dlatego stało się tam to co się stało.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1991 Napisano 12 Sierpień 2006 Share Napisano 12 Sierpień 2006 kurde wiecie co pogubilem sie juz w tym wszystkim tutaj kris_kutno pokazuje zdjecie stuga wy mowicie dalej o wydobyciu moze mi ktos to wytlumaczyc :D bo sie pogubilem jak cholera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Kolego Jacek1991! Czytaj ze zrozumieniem. Kol. Kris_Kutno napisał, że to co pisze i te zdjęcia to żart. :]Zdjęcia które zamieścił przedstawiają (o ile mnie pamięć nie myli) wrak StuG-a wydobytego kilka ładnych lat temu z Morza Czarnego.My, czyli kolega Grubas, Oksiu i ja, dopiero kończymy przygotowania do wydobycia StuG-a.Mamy już pozwolenia, ale została jeszcze masa szczegółów do uzgodnienia, a jak wiadomo diabeł tkwi w szczegółach...Sponsorzy, patroni medialni, pozostałe media, zabezpieczenie akcji, Policja, wojsko (w tym saperzy), ciężki sprzęt, pogotowie, straż pożarna, itepe itede...Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek1991 Napisano 13 Sierpień 2006 Share Napisano 13 Sierpień 2006 Ok dzieki za wytlumaczenie a wlasnie przegladalem stronke i znalazlem takie samo zdjecie http://www.lerenfort.fsnet.co.uk/page77.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 16 Sierpień 2006 Share Napisano 16 Sierpień 2006 Ja osobiście wole poczekać i być na profesjonalnie przygotowanej akcji wydobywczej niz takiej przygotowanej na szybcika. Lepiej zawsze troche poczekać, żeby potem wszystko grało jak w szwajcarskim zegarku. Już widziałem kilka akcji i co wam powiem bałagan, bałagan - i powstrzymuje sie od słowa urd..". Wszyscy chcieli wyciągnąć to jak najszybciej i z kilku osób zaangażowanych każda chciała sobie tylko przypisywać to odkrycie. A potem niektórzy rozglądali sie po akcji jak coś z tamtąd zawinąć" dla siebie. A nie oto w tym wszystkich chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 To jak, już termin ustalony?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Można tak powiedzieć. Ale musimy jeszcze zakończyć jedną formalność. :)Cierpliwości. Czekaliście tyle to jeszcze do poniedziałku możecie poczekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_kutno Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Wszystkich zainteresowanych odsyłam do bardzo fajnej stronki, która ukazuje wszystkie Stugi jakie OFICJALNIE" są zarejestrowane na świecie jako eksponaty.www.andreaslarka.net/assaultguns.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Witam!Informacje o akcji:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=357730Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Witam.A tak niewinnie się zaczęło.Ta rzeczka ma 2-3 metry szerokości a pojazd, który w niej utonął ok 6 metrów długości. Teoretycznie nie powinno go tam być. A jednak.Nie lekceważcie żadnych informacji o zatopionych pojazdach.Nawet jeśli brzmią niewiarygodnie.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Kol Grubas bardzo mi przykro ale Warsiu nakrzyczał.Tak ze z obiecanych lokalnych wynalazków nici.No chyba że w ogólnej konspiracji zejdziemy do podziemia i wtedy...Ale co będzie jak Warsik zwacha temata?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Jak to co?! Jakiś donosik, potem Policja, prokurator, Wysoki Sąd i ileś tam latek. ;)A zaczęło się rzeczywiście niewinnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubas Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Ty się jaca warsem nie przejmuj.Na tym terenie i w tych dniach Warszawa Kłodawie nie podskoczy.Wierz mi:-). Tylko wiesz, musisz trzymać się blisko mnie, najlepiej z tą skrzyneczką:-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 25 Sierpień 2006 Share Napisano 25 Sierpień 2006 Grubas trzymam Cię za słowo a w łapkach będę trzymał tą skrzyneczke i będę się trzymał blisko Ciebie.Oj tylko coś tego trzymania wychodzi dużo.I kto potem będzie trzymał PION bo obawiam się ze my wtedy tylko poziom.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.