Skocz do zawartości

Okolice Konina, Koła, Kłodawy - czy coś tam w ziemi zalega.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
STUG WYCIĄGNIĘTY !!!!!!!!!!! Uprzejmie wszystkich informuje, że zdjęcia z przeprowadzonej akcji umieszcze dopiero 1 kwietnia na portalu. Pozdrawiam wszystkich zainteresowanych.
Napisano

Nie mogłem sie powstrzymać. Miałem dopiero wstawić je 1 KWIETNIA ale dam chociaż jedno. Zdjęcie przedstawia maszego potworka tuż po przetransportowaniu do na plac i przemyciu karscherem". Ładnie sie prezentuje. Reszta fotek za pół roku.

Napisano
Tak myślę, czy do tej akcji nie zaangażować kolegi kris
_kutno. Toż to prawdziwy profesjonalista. Nie minęło jeszcze pół roku a na Jego podwórku już dwa StuGi stoją. A my co? NIC! W kółko tylko gaworzymy. Trzeba nazwać rzecz po imieniu: cienkie Bolki jesteśmy!!!:-)
Pozdrawiam wszystkich profesjonalistów.
Amatorów również.
Napisano
kurde wiecie co pogubilem sie juz w tym wszystkim tutaj kris_kutno pokazuje zdjecie stuga wy mowicie dalej o wydobyciu moze mi ktos to wytlumaczyc :D bo sie pogubilem jak cholera
Napisano
Kolego Jacek1991! Czytaj ze zrozumieniem. Kol. Kris_Kutno napisał, że to co pisze i te zdjęcia to żart. :]
Zdjęcia które zamieścił przedstawiają (o ile mnie pamięć nie myli) wrak StuG-a wydobytego kilka ładnych lat temu z Morza Czarnego.
My, czyli kolega Grubas, Oksiu i ja, dopiero kończymy przygotowania do wydobycia StuG-a.
Mamy już pozwolenia, ale została jeszcze masa szczegółów do uzgodnienia, a jak wiadomo diabeł tkwi w szczegółach...
Sponsorzy, patroni medialni, pozostałe media, zabezpieczenie akcji, Policja, wojsko (w tym saperzy), ciężki sprzęt, pogotowie, straż pożarna, itepe itede...
Pozdrawiam
wars98
Napisano
Ja osobiście wole poczekać i być na profesjonalnie przygotowanej akcji wydobywczej niz takiej przygotowanej na szybcika. Lepiej zawsze troche poczekać, żeby potem wszystko grało jak w szwajcarskim zegarku. Już widziałem kilka akcji i co wam powiem bałagan, bałagan - i powstrzymuje sie od słowa urd..". Wszyscy chcieli wyciągnąć to jak najszybciej i z kilku osób zaangażowanych każda chciała sobie tylko przypisywać to odkrycie. A potem niektórzy rozglądali sie po akcji jak coś z tamtąd zawinąć" dla siebie. A nie oto w tym wszystkich chodzi.
Napisano
Można tak powiedzieć. Ale musimy jeszcze zakończyć jedną formalność. :)
Cierpliwości. Czekaliście tyle to jeszcze do poniedziałku możecie poczekać.
Napisano
Wszystkich zainteresowanych odsyłam do bardzo fajnej stronki, która ukazuje wszystkie Stugi jakie OFICJALNIE" są zarejestrowane na świecie jako eksponaty.

www.andreaslarka.net/assaultguns.html
Napisano
Witam.
A tak niewinnie się zaczęło.
Ta rzeczka ma 2-3 metry szerokości a pojazd, który w niej utonął ok 6 metrów długości. Teoretycznie nie powinno go tam być. A jednak.
Nie lekceważcie żadnych informacji o zatopionych pojazdach.
Nawet jeśli brzmią niewiarygodnie.
Pozdrawiam.
Napisano
Kol Grubas bardzo mi przykro ale Warsiu nakrzyczał.Tak ze z obiecanych lokalnych wynalazków nici.No chyba że w ogólnej konspiracji zejdziemy do podziemia i wtedy...Ale co będzie jak Warsik zwacha temata?
Pozdrawiam
Napisano
Ty się jaca warsem nie przejmuj.Na tym terenie i w tych dniach Warszawa Kłodawie nie podskoczy.Wierz mi:-). Tylko wiesz, musisz trzymać się blisko mnie, najlepiej z tą skrzyneczką:-).
Napisano
Grubas trzymam Cię za słowo a w łapkach będę trzymał tą skrzyneczke i będę się trzymał blisko Ciebie.Oj tylko coś tego trzymania wychodzi dużo.I kto potem będzie trzymał PION bo obawiam się ze my wtedy tylko poziom.
Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie