Skocz do zawartości

Okolice Konina, Koła, Kłodawy - czy coś tam w ziemi zalega.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Tak myślę, czy do tej akcji nie zaangażować kolegi kris
_kutno. Toż to prawdziwy profesjonalista. Nie minęło jeszcze pół roku a na Jego podwórku już dwa StuGi stoją. A my co? NIC! W kółko tylko gaworzymy. Trzeba nazwać rzecz po imieniu: cienkie Bolki jesteśmy!!!:-)
Pozdrawiam wszystkich profesjonalistów.
Amatorów również.

Kolego Jacek1991! Czytaj ze zrozumieniem. Kol. Kris_Kutno napisał, że to co pisze i te zdjęcia to żart. :]
Zdjęcia które zamieścił przedstawiają (o ile mnie pamięć nie myli) wrak StuG-a wydobytego kilka ładnych lat temu z Morza Czarnego.
My, czyli kolega Grubas, Oksiu i ja, dopiero kończymy przygotowania do wydobycia StuG-a.
Mamy już pozwolenia, ale została jeszcze masa szczegółów do uzgodnienia, a jak wiadomo diabeł tkwi w szczegółach...
Sponsorzy, patroni medialni, pozostałe media, zabezpieczenie akcji, Policja, wojsko (w tym saperzy), ciężki sprzęt, pogotowie, straż pożarna, itepe itede...
Pozdrawiam
wars98

Ja osobiście wole poczekać i być na profesjonalnie przygotowanej akcji wydobywczej niz takiej przygotowanej na szybcika. Lepiej zawsze troche poczekać, żeby potem wszystko grało jak w szwajcarskim zegarku. Już widziałem kilka akcji i co wam powiem bałagan, bałagan - i powstrzymuje sie od słowa urd..". Wszyscy chcieli wyciągnąć to jak najszybciej i z kilku osób zaangażowanych każda chciała sobie tylko przypisywać to odkrycie. A potem niektórzy rozglądali sie po akcji jak coś z tamtąd zawinąć" dla siebie. A nie oto w tym wszystkich chodzi.

Witam.
A tak niewinnie się zaczęło.
Ta rzeczka ma 2-3 metry szerokości a pojazd, który w niej utonął ok 6 metrów długości. Teoretycznie nie powinno go tam być. A jednak.
Nie lekceważcie żadnych informacji o zatopionych pojazdach.
Nawet jeśli brzmią niewiarygodnie.
Pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie