marecki. Napisano 31 Lipiec 2004 Autor Napisano 31 Lipiec 2004 witam !!gdyby była jakaś pani z wrocławia zmotoryzowana zainteresowana zagadkami minionej wojny oraz niebojąca się chodzenia po sztolniach grotach bunkach i nieczynnych kopalniach to zaprazam na wyprawyinfo na email pzdrmarecki
Romel79 Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 To wtakim razie ja szukam pani z Kozienic lub Warszawy niekoniecznie zmotoryzowanej, podstawowe wymaganie to aby tak jak ja lubiała odkrywać historie i była względnie miła ładna i zgrabna :)
Domino(*) Napisano 31 Lipiec 2004 Napisano 31 Lipiec 2004 Bueheh a moze nowy dział Ogłoszenia Matrymonialne Poznam Pana/Panią"?;DDDDDDDPzdr
dominic Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 pzdr. moze nie bedzie chciala szukac a tez moze byc fajna
HARRY Napisano 21 Październik 2004 Napisano 21 Październik 2004 mila,ladna no i zgrabna,hehe to chyba ideal:)sa takie?pozdr
ubenfurer Napisano 7 Maj 2005 Napisano 7 Maj 2005 W takim razie ja szukam kochanki z podlaskiego :) Znam fajny bunker do fantazyjnych ciekawostek extazy człowieka :)
VanWorden Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 No to ja mam problem bo mam kochankę ale nie mogę znaleźć fajnego bunkra do tej extazy właśnie:))PozdrawiamVW
luger Napisano 8 Maj 2005 Napisano 8 Maj 2005 VW chyba oddajesz się tej ekstazie w innym miejscu bo jak zawsze było Ciebie tu pełno, to teraz jak byś miał bana;)Pozdrawiam L.
VanWorden Napisano 9 Maj 2005 Napisano 9 Maj 2005 luger - po prostu toczę wojny podjazdowe na wielu frontach:) A co do tej extazy to trochę lipton z rozrywkami w ogóle ostatnio(: Choć coś się może ruszy bo Kocur zaprosił mnie na spacer z psem i jakiś alkohol:))PozdrawiamVW
KudłatyHD Napisano 10 Maj 2005 Napisano 10 Maj 2005 Marecki nie kasuj moich postów romantycznych hehe
Do lasu by sie szlo Napisano 14 Maj 2005 Napisano 14 Maj 2005 Tak romantycznie, czy jest techniczna mozliwosc by po otwarciu tego postu saczyla sie w tle jakas muzyczka?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.