kommark Posted July 27, 2004 Author Share Posted July 27, 2004 Na skanie zmienił sie ciut kolor tła w rzeczywistosci jest ciemnozielony, jedna gwiazda wyraznie starsza drug inna ciut młodsza, długosc 10,8 cm, szerokosc 4,5 cm, znalazłem na strychu domu w okolicach monachium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 WitamPrawdopodobnie jest to pagon z munduru strażaka, z jednym małym ale". Gwiazdki pochodzą z różnych stopni, nie spotkałem się z takim zestawieniem jak u Ciebie. Mogły być albo dwie duże /ta starsza/ albo dwie mniejsze /nowsze/w zależności od regionu /landu?/.Reasumując: strażak, czyjaś radosna twórczość w dziedzinie tworzenia dystynkcji :).Pzdr. Andrzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
zelig Posted August 3, 2004 Share Posted August 3, 2004 Limit strażaków to się już raczej na dzisiaj wyczerpał. To jest raczej Wermacht. Jakiś zwiad? kawaleria? Trudno powiedzieć jeśli te kolory są przesterowane.. Stopień udaje oberfeldfebla.A co ty tak ganiasz po tych strychach? Bo niezły masz rozrzut.. i osiągi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kommark Posted August 3, 2004 Author Share Posted August 3, 2004 dzieki , ale mi komplementy zasuwasz , mam teraz troche czasu zeby poklikac to tyle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kommark Posted July 27, 2004 Author Share Posted July 27, 2004 Na skanie zmienił sie ciut kolor tła w rzeczywistosci jest ciemnozielony, jedna gwiazda wyraznie starsza drug inna ciut młodsza, długosc 10,8 cm, szerokosc 4,5 cm, znalazłem na strychu domu w okolicach monachium. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
kommark
Na skanie zmienił sie ciut kolor tła w rzeczywistosci jest ciemnozielony, jedna gwiazda wyraznie starsza drug inna ciut młodsza, długosc 10,8 cm, szerokosc 4,5 cm, znalazłem na strychu domu w okolicach monachium.
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.