Tominew Napisano 25 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2004 Nieśmiertelnik ten ma następujące bicia N.Z.A.R.9Został on znaleziony razem z żołnierzem niemieckim na mierzei Wiślanej. Chciałbym sie dowiedzieć z jakiej był dywizji? Czy potraficie mi pomóc? Bardzo proszę o pomoc!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beaviso Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Teoretycznie zdaje się pasować do Nachrichten Zug Artillerie Regiment 9", czyli pluton łączności 9. Pułku Artylerii. Ale to bardzo niepewna teoria, a poza tym wg Lexikon der Wehrmacht A.R.9 walczyła na innym teatrze działań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Chyba artyleria.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2004 Prosze o pomoc!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 No właśnie mi też se wydaje że jest to łączność z pułku altylerii ale nie jestem pewien do jakiej dywizji dokładnie należał, bo w literatuże pułk ten był w innym rejonie.... Proszę o pomoc zależy mi na zidentyfikowaniu tego żołnierza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 No właśnie mi też se wydaje że jest to łączność z pułku altylerii ale nie jestem pewien do jakiej dywizji dokładnie należał, bo w literatuże pułk ten był w innym rejonie.... Proszę o pomoc zależy mi na zidentyfikowaniu tego żołnierza..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Tominew
Nieśmiertelnik ten ma następujące bicia N.Z.A.R.9
Został on znaleziony razem z żołnierzem niemieckim na mierzei Wiślanej. Chciałbym sie dowiedzieć z jakiej był dywizji? Czy potraficie mi pomóc? Bardzo proszę o pomoc!!!!!
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.