bjar_1 Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Na giełdzie staroci w Kielcach w tym miesiącu widziałem świeżo wykopane hełmy spadochroniarskie w ilości 4 sztuk. Wiem tylko ,że wykopane na terenie województwa Świętokrzyskiego. Właściciel cenił je a' 1000 zeta / szt.pzdrbjar_1
Gość Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 Swietne zdjecia!! Takie wykopki to ja rozumiem a nie jakas luska zafajdana czy jakis ledwo widoczny medal!!! Co do wykopanych spad w Polsce to duzo bylo pod Grudziadzem i w okolicach Klajpedy.A co do helmu pokazanego jako pierwszy ktory to jeden z kolegow nazwal zwykly para-medyk" to najmniej spotykane i najdrozsze spad. na swiecie!!! I do tego jeszcze widac orla!! CUDO!!A ja musze sie zadowolic wykopkiem z niemiec, po odnowieniu dzwony zapodam foty!!Pozdro!!
Gość Napisano 25 Lipiec 2004 Napisano 25 Lipiec 2004 HEHEHE Mala pomylka - Goldap nie Klajpeda zawsze mi sie pier..... Pozdro FH
Gość Napisano 27 Lipiec 2004 Napisano 27 Lipiec 2004 Mam pytanie odnosnie Polzin jakim sprzetem zostal znaleziony i w jakiech okolicznosciach, czy byly inne ciekawe rzeczy w tym miejscu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.