bjar_1 Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 Dziś natomiast takie coś wyskoczyło ze starych chałup. Nie przychodzi mi do głowy od jakiego jest pojazdu - proszę o identyfikację! Stawiam na coś małego - nie ma skali an fotce ,koło leży w bagażniku.Proszę o pomoc!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Oczywiście koło jest rozcięte-rozkręcone i jest to jego jedna część. Nie jest zbyt wielkie ,więc to jakiś mały pojazd...Jaki?Jakie Białostockie? Świętokrzyskie panie! :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 A gdzie to widać, że jest ozcięte"? Wg mnie wygląda całkiem kompletnie. Są na nim resztki żółtej" farby, czy mi się wydaje?Co do Maultiera... Hm, na moich zdjęciach koło wygląda prawie identycznie, ale ma 2 razy gęstszy wieniec zębów...Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 A tak w ogóle, to przydaloby się zdjęcie drugiej strony :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Koło jest jakby płaskie" - kompletne miało 2 rzędy zębów chyba. Są na nim resztki piaskowej farby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 A w którym miejscu miałoby być skręcone z drugą połówką? Te 5 otworów to do piasty, a te śruby na obwodzie to mocują wieniec do koła.Wg mnie pojedyncze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jaszczołt Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Jotes,Ty się zdjęciami Grendela nie sugeruj. Nie wszystkie Maultiery uzywały elementów zawieszenia Carriersa :-)Zobacz na ten z Drezna:http://www.modelltreff.de/gallerie/originale/Ford%20V3000S%20Maultier/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jotes Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Trzeba było tak od razu. Na zdjęcia w galerii Grendela nie patrzyłem. Poszperam jeszcze we własnych i spróbuję znaleźć dokładniejsze :-) Ale wygląda rzeczywiście dobrze :-)Pzdr,jotes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Czyli co Panowie? Kółko jest kompletne? Raczej na 100% Opel Maultier?pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Przy okazji. Czy gasiennice są takie jak w Panzer 1 i 2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Jaszczołt Napisano 23 Lipiec 2004 Share Napisano 23 Lipiec 2004 Ford, Opel, opancerzony - któryś kto używał podwozia typu Maultier. Tak - gąsienice od PzI/II na Maultierach były używane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 23 Lipiec 2004 Okej! Dzięki wielkie wszystkim za identyfikację!pozdrawiam!bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2004 Dziś natomiast takie coś wyskoczyło ze starych chałup. Nie przychodzi mi do głowy od jakiego jest pojazdu - proszę o identyfikację! Stawiam na coś małego - nie ma skali an fotce ,koło leży w bagażniku.Proszę o pomoc!pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monti Napisano 22 Lipiec 2004 Share Napisano 22 Lipiec 2004 Bjar zadziwiasz mnie :)i to wszystko z Białostockiego?pozdrawiamMonti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
bjar_1
Dziś natomiast takie coś wyskoczyło ze starych chałup. Nie przychodzi mi do głowy od jakiego jest pojazdu - proszę o identyfikację! Stawiam na coś małego - nie ma skali an fotce ,koło leży w bagażniku.
Proszę o pomoc!
pzdr
bjar_1
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.