marecki. Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 hmmm a ja swoją emotikonke ubocika mam do dziś na czaciea wy ??pzdr
Jasiek Napisano 21 Lipiec 2004 Napisano 21 Lipiec 2004 Witam i pozdrawiam starą gwardię :)ile ja juz was nie widziałem :) tzn czytałem na czacie :).Może kiedyś wrócą dawne czasy ? Jasiek WGS
sanshin Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Panowie postarajmy sie by wróciły dawne czasy świetnośći forum.Pamietam gdy nie byłem jeszcze zarejestrowany na odkrywca-online to to forum stanowiłó dla mnie bezcenną skarbnice wiedzy fachowej.Ale ostatnio forum dużo straciło.Proponuję zaczać enowacje" forum już dziś.Niech powróci na forum Stara Gwardia" ludzi którzy dysponują często bezcenną wiedzą która bardzo się prydaje, starajmy się wszyscy zakładać ciekawe wątki ktore przeradzają się w długie dyskusje a kłotnie zduszać w zarodku.Niech forum odzyska swą świetność i na nowo stanie się wielką biblioteką dla poszukiwaczy.TO JAK? POMOZECIE?PzdrSanshin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.