Skocz do zawartości

Stowarzyszenie. Chcecie czy nie ?

piter476

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!

Temat wałkowany od pewnego czasu. Kilka wątków, setki postów, ale na czym stanęło? Mam pytanie kto jest chętny wstąpić do stowarzyszenia? Proszę tylko wpisać swoją ksywę.

Pozdrawiam - Piotr Piwowarczyk (PP)
lub jak kto woli piter476
Napisano
Mówiłem już Kataniemu,że stowarzyszenie musi załóżyc sam,zebrać 15 osób najlepiej mających w d... poszukiwania-tzw martwe dusze które raczą złożyć podpis,zrobic fikcyjne zebranie,wybrac siebie na prezesa itp bzdury.Potem szczęśliwie doczekać rejestracji i czekać na prośby o przyjęcie do swego stowarzyszenia,w innym wypadku one nigdy nie powstanie.
Pozdrawiam wszystkich niedoszłych członków.
Napisano
Tak, Hubertusie, masz rację, ale wolę jednak, aby większiść decydowała. Strach się bać gajowego /tylko nie gejowego/ Maruchę.
Napisano
Jak wolisz Katani(bez obrazy dla ogólu)-łatwiej namówić pospolite ruszenie do akcji zaczepnej głęboko na terytorium wroga niz kolegów z forum do zrzeszenia się w stowarzyszenie.
Napisano
Witam
Bardzo uprzejma prośba do Panów o poczytanie innych postów na temat powołania do życia Stowarzyszenia. Mamy sezon urlopowy,każdy sma jakieś plany związane z wakacjami.
Myślę że trzeba darować sobie temat do Września.
P.S.
Mam nadzieję jutro spotkać się z Kudim.Temat będzie dyskutowany.Prosimy o cierpliwość.
Pozdrawiam
Napisano
Dokładnie tak jak mówi 1AIR1.

Nie ma co sie spieszyć,trzeba się porządnie przygotować,zeby Towarzystwo żyło,a nie popadało w agonie od dnia zarejestrowania.

Pozdrawiam
Monti

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie