Gość Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Witam!Od jakiegoś czasu zbieram sprzęt potrzebny do przyłączenia się do grupy rekonstrukcyjnej. A oto i mój problem: u znajomych na strychu leży całkiem ładny MP-44. Chciałbym go jakoś wykorzystać, ale nie wiem co mam zrobić, abygo zalegalizować) dostać świadectwo, że nie jest to broń)...
K.Abt. Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Może spróbuj go zarejestrować jako ciężarówkę. Do niedawna ta metoda działała z czołgami znajdowanymi na strychu.Ale chyba najlepiej będzie gdy wstrzymasz się z rozwiązaniem swojego problemu do końca wakacji. Gdy zacznie się rok szkolny, podzielisz się nim z wychowawcą.
Ja Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Najlepiej z peowcem :D Staniesz na baczność , walniesz w dach i zameldujesz że masz giwere. Może cie nie przedstawi do raportu :)Pozdro
d007 Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 To proste musisz jedynie zrobic pozwolenie na broń, jezeli oczywiście czynienie cudów jest proste ?Life is Brutal and full of zasadzkas ;(pozdrawiamd007
mietek Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Zrobić formę na podstawie oryginału i odlać z aluminium.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.