Panzergrenadier Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2004 Jak w temacie. Postanowiłem w końcu zrealizować projekt który chodzi za mną od roku. http://www.hermanngoring.republika.pl/ pod tym adresem szanowni państwo znajduje sie strone mojego nowego projektu rekonstrukcji Dywizji Pancerno Spadochronowej Hermann Goring". Zapraszam do oglądnięcia a chętnych do zabawy proszę o kontakt.Obergefr. Thomas WolfPz. Div. HG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 Właśnie wróciłem z urlopu :(A teraz mi tu grzecznie w tym wątku bo wytnę w pień każdego kto zacznie osobiste wycieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 Przepraszam! Ja chciałem do tego starego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mp Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 heh :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anaba Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 Uuuu a gdzie te 115 postów które tak usilnie były szkrobane? :POk, sza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2004 Dzięki Bocian! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat Pit Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 Ja także dziękuję.Ponisło nas wszystkich. Ze swojej strony przepraszam.A swoją drogą Pancerny, mam nadzieję iż zaproszenie jest aktualne. Z chęcią Was poznam i wypiję z Wami choć jeden browarek. Czekam na informację.życzę dalej takiego zapału - Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzergrenadier Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 11 Sierpień 2004 Najbliższy chyba w Bornym Sulimowie ale jeszcze nic nie wiadomo. Wpadnij. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanshin Napisano 11 Sierpień 2004 Share Napisano 11 Sierpień 2004 I tak panowie powinno byc w środowisku.Oby tak dalej!pzdrSanshin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.