Panzergrenadier Napisano 6 Lipiec 2004 Autor Napisano 6 Lipiec 2004 Jak w temacie. Postanowiłem w końcu zrealizować projekt który chodzi za mną od roku. http://www.hermanngoring.republika.pl/ pod tym adresem szanowni państwo znajduje sie strone mojego nowego projektu rekonstrukcji Dywizji Pancerno Spadochronowej Hermann Goring". Zapraszam do oglądnięcia a chętnych do zabawy proszę o kontakt.Obergefr. Thomas WolfPz. Div. HG
Bocian Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Właśnie wróciłem z urlopu :(A teraz mi tu grzecznie w tym wątku bo wytnę w pień każdego kto zacznie osobiste wycieczki.
bjar_1 Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Przepraszam! Ja chciałem do tego starego :)
Anaba Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Uuuu a gdzie te 115 postów które tak usilnie były szkrobane? :POk, sza!
Brat Pit Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 Ja także dziękuję.Ponisło nas wszystkich. Ze swojej strony przepraszam.A swoją drogą Pancerny, mam nadzieję iż zaproszenie jest aktualne. Z chęcią Was poznam i wypiję z Wami choć jeden browarek. Czekam na informację.życzę dalej takiego zapału - Piotr
Panzergrenadier Napisano 11 Sierpień 2004 Autor Napisano 11 Sierpień 2004 Najbliższy chyba w Bornym Sulimowie ale jeszcze nic nie wiadomo. Wpadnij.
sanshin Napisano 11 Sierpień 2004 Napisano 11 Sierpień 2004 I tak panowie powinno byc w środowisku.Oby tak dalej!pzdrSanshin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.