Gość Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 maz kupil sobie nowe kolko na kiju, wydajac cale nasze oszczednosc. Potrafi znikac z domu na caly wiekend, ciagle przynosi zardzewiale zelastwa do domu, niewiem co mam robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal1971 Napisano 2 Październik 2004 Share Napisano 2 Październik 2004 Ja bym chciał mieć takie kółko na kiju ale się na tym w ogóle nie znam. Nawet nie wiem gdzie to można kupić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Dorcia troche wyrazumialosci dla meza:)zobaczysz kiedys wykopie jakis skarb i bedziesz z niego dumna:)a skoro macie teraz 2x kolko na kijku" to moze i ty zacznij jezdzic razem z nim:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Nie dopuść do tego żeby twoja mama musiała wykręcać różne rzeczy z tego co twój mąż przyniesie do domu, Jak zaś mąż będzie chciał żeby teściowa coś miała przepiłować /może to być duże i okrągłe/ to niech piłkę do metalu obficie polewa wodą, i niech tego nie robi w domu tylko na podwórku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Dyzio dlaczego sugerujesz ze maz Dorci bedzie sie bawil z rozrywkami ;DDD ???heheh a z ta tesciowa to nie glupi pomysl ale niech nie leje wody;)hihipozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 3 Październik 2004 Share Napisano 3 Październik 2004 Prawdę pisząc, gdy byłem na wakacjach u ... pewnej dziewczyny, już 2 dnia na poszukiwaniach z wykrywką zostałem przez Nią zdegradowany do roli kopacza"...:) Spodobało jej się, nawet już umie podstawową ammo rozróżnić :)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 Wczoraj maz przynusl trzy duze zardzewiale walce do domu,schowal pod tapczanem, myslal ze nieznajde, jeszcze troche to zwariuje blagam was pomozscie mi| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 Dorcia dobrze sie przyjzyj tym walcom czy przypadkiem nie sa moze stozkowate ;] .a jak sa to nie dotykaj tylko dzwon na 997.ale wtedy to juz meza mozesz przez dluuugi czas wyslac na leczenie do sanatorium hihihpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 przeczytaj co napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dyzio Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 ps: a może ty Dorota wiesz jak odlać armatę z brązu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 5 Październik 2004 Share Napisano 5 Październik 2004 Oj coś mi się zdaje że ktoś tu nieźle sie bawi kosztem forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 8 Październik 2004 Share Napisano 8 Październik 2004 Zostań trenerem polskiej reprezentacji piłkarskiej, doprowadź naszych na szczyt i kup mężowi wideo do nagrywania zwycięskich meczów i dziennie skrzynię Żywca, aby przy nich po raz n-ty oglądał nasz kolejny triumf.Inaczej żywiołu nie powstrzymasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Dawno temu w odległej galaktyce.....żona próbowała wyleczyć męża z tej choroby. Wpadłą na genialny" pomysł i sama zawiadomiła smutnych panów. Finał był taki że on stracił niezłą kolekcję i na jakiś czas wolność a ona skutkiem tego męża i szacunek własnego dziecka. Historia w 100% autentyczna.Serdecznie pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 22 Październik 2004 Share Napisano 22 Październik 2004 Luger ty mnie tu nie strasz takimi opowiesciami heheh;)mam dziewczyne Coreczke i oczko w glowie mojego jeszcze nie tescia,ktory jest mysliwym i ona tez mnie juz czyms takim straszyla:||||||pozdro ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 23 Październik 2004 Share Napisano 23 Październik 2004 Nikogo nie straszę :))) To tylko taka ciekawostka. Wydawać się może że nieprawdopodobna ale jednak prawdziwa.Serdecznie pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZOCIK Napisano 24 Październik 2004 Share Napisano 24 Październik 2004 Hej!!może nie posyłajcie Dorci do lasu z wykrywką bo jak zacznie znajdywać więcej i lepszych fantów niż mąż to może zacząć być problem..... taka zraniona duma faceta-kopacza to gorzej niż ranny dzik w lesie..... i wcal mi tu nie chodzi o dzika, który wcześnie wstaje.....pozdrZocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stedke Napisano 21 Listopad 2004 Share Napisano 21 Listopad 2004 Dorcia jak tam rozrywkowe zycie meza??:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.