Gość Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 maz kupil sobie nowe kolko na kiju, wydajac cale nasze oszczednosc. Potrafi znikac z domu na caly wiekend, ciagle przynosi zardzewiale zelastwa do domu, niewiem co mam robic.
michal1971 Napisano 2 Październik 2004 Napisano 2 Październik 2004 Ja bym chciał mieć takie kółko na kiju ale się na tym w ogóle nie znam. Nawet nie wiem gdzie to można kupić.
stedke Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Dorcia troche wyrazumialosci dla meza:)zobaczysz kiedys wykopie jakis skarb i bedziesz z niego dumna:)a skoro macie teraz 2x kolko na kijku" to moze i ty zacznij jezdzic razem z nim:)pozdrawiam
dyzio Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Nie dopuść do tego żeby twoja mama musiała wykręcać różne rzeczy z tego co twój mąż przyniesie do domu, Jak zaś mąż będzie chciał żeby teściowa coś miała przepiłować /może to być duże i okrągłe/ to niech piłkę do metalu obficie polewa wodą, i niech tego nie robi w domu tylko na podwórku.
stedke Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Dyzio dlaczego sugerujesz ze maz Dorci bedzie sie bawil z rozrywkami ;DDD ???heheh a z ta tesciowa to nie glupi pomysl ale niech nie leje wody;)hihipozdro
wons Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Prawdę pisząc, gdy byłem na wakacjach u ... pewnej dziewczyny, już 2 dnia na poszukiwaniach z wykrywką zostałem przez Nią zdegradowany do roli kopacza"...:) Spodobało jej się, nawet już umie podstawową ammo rozróżnić :)).
Gość Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Wczoraj maz przynusl trzy duze zardzewiale walce do domu,schowal pod tapczanem, myslal ze nieznajde, jeszcze troche to zwariuje blagam was pomozscie mi|
stedke Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Dorcia dobrze sie przyjzyj tym walcom czy przypadkiem nie sa moze stozkowate ;] .a jak sa to nie dotykaj tylko dzwon na 997.ale wtedy to juz meza mozesz przez dluuugi czas wyslac na leczenie do sanatorium hihihpozdro
dyzio Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 ps: a może ty Dorota wiesz jak odlać armatę z brązu?
Bocian Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Oj coś mi się zdaje że ktoś tu nieźle sie bawi kosztem forumowiczów.
MK Napisano 8 Październik 2004 Napisano 8 Październik 2004 Zostań trenerem polskiej reprezentacji piłkarskiej, doprowadź naszych na szczyt i kup mężowi wideo do nagrywania zwycięskich meczów i dziennie skrzynię Żywca, aby przy nich po raz n-ty oglądał nasz kolejny triumf.Inaczej żywiołu nie powstrzymasz!
luger Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Dawno temu w odległej galaktyce.....żona próbowała wyleczyć męża z tej choroby. Wpadłą na genialny" pomysł i sama zawiadomiła smutnych panów. Finał był taki że on stracił niezłą kolekcję i na jakiś czas wolność a ona skutkiem tego męża i szacunek własnego dziecka. Historia w 100% autentyczna.Serdecznie pozdrawiam.
stedke Napisano 22 Październik 2004 Napisano 22 Październik 2004 Luger ty mnie tu nie strasz takimi opowiesciami heheh;)mam dziewczyne Coreczke i oczko w glowie mojego jeszcze nie tescia,ktory jest mysliwym i ona tez mnie juz czyms takim straszyla:||||||pozdro ;)
luger Napisano 23 Październik 2004 Napisano 23 Październik 2004 Nikogo nie straszę :))) To tylko taka ciekawostka. Wydawać się może że nieprawdopodobna ale jednak prawdziwa.Serdecznie pozdrawiam L.
ZOCIK Napisano 24 Październik 2004 Napisano 24 Październik 2004 Hej!!może nie posyłajcie Dorci do lasu z wykrywką bo jak zacznie znajdywać więcej i lepszych fantów niż mąż to może zacząć być problem..... taka zraniona duma faceta-kopacza to gorzej niż ranny dzik w lesie..... i wcal mi tu nie chodzi o dzika, który wcześnie wstaje.....pozdrZocik
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.