Skocz do zawartości

Jak wyleczyć męża ?

Gość dorota

Rekomendowane odpowiedzi

maz kupil sobie nowe kolko na kiju, wydajac cale nasze oszczednosc. Potrafi znikac z domu na caly wiekend, ciagle przynosi zardzewiale zelastwa do domu, niewiem co mam robic.

Nie dopuść do tego żeby twoja mama musiała wykręcać różne rzeczy z tego co twój mąż przyniesie do domu, Jak zaś mąż będzie chciał żeby teściowa coś miała przepiłować /może to być duże i okrągłe/ to niech piłkę do metalu obficie polewa wodą, i niech tego nie robi w domu tylko na podwórku.

Prawdę pisząc, gdy byłem na wakacjach u ... pewnej dziewczyny, już 2 dnia na poszukiwaniach z wykrywką zostałem przez Nią zdegradowany do roli kopacza"...:) Spodobało jej się, nawet już umie podstawową ammo rozróżnić :)).

Zostań trenerem polskiej reprezentacji piłkarskiej, doprowadź naszych na szczyt i kup mężowi wideo do nagrywania zwycięskich meczów i dziennie skrzynię Żywca, aby przy nich po raz n-ty oglądał nasz kolejny triumf.
Inaczej żywiołu nie powstrzymasz!

• 2 weeks later...
Dawno temu w odległej galaktyce.....żona próbowała wyleczyć męża z tej choroby. Wpadłą na genialny" pomysł i sama zawiadomiła smutnych panów. Finał był taki że on stracił niezłą kolekcję i na jakiś czas wolność a ona skutkiem tego męża i szacunek własnego dziecka. Historia w 100% autentyczna.
Serdecznie pozdrawiam.

Hej!!

może nie posyłajcie Dorci do lasu z wykrywką bo jak zacznie znajdywać więcej i lepszych fantów niż mąż to może zacząć być problem..... taka zraniona duma faceta-kopacza to gorzej niż ranny dzik w lesie..... i wcal mi tu nie chodzi o dzika, który wcześnie wstaje.....

pozdr
Zocik

• 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie