sapertorun Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 Witam!Czy ktoś ma jakiś link albo info na temat takiego guzika,kto nosił takie?.Pozdrawiam Sapertoruń.
sapertorun Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Napisano 3 Lipiec 2004 Witam!Czy ktoś ma jakiś link albo info na temat takiego guzika,kto nosił takie?.Pozdrawiam Sapertoruń.
ZnaChoR Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 może Hitler Jugend??tylko to mi na myśl przychodzi!pzdr.ZnaChoR
GIWEROLOG_16 Napisano 3 Lipiec 2004 Napisano 3 Lipiec 2004 tak to guzik na 100% hitlerjugend... :) mam taki sam :)jest na nim DJ Deutche Jugendi HJ Hitler Jugenda z tyłu powinny być sygnaturki, M5/ 329 ( takie są na moim)Sorki za pisownie ale nie znam niemieckiego...
Monsun Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Witam,DJ to skrót od Deutsches Jungvolk. Mi się trafił ebonitowy :)PozdrMarcin
woyta Napisano 5 Lipiec 2004 Napisano 5 Lipiec 2004 Tu adres na parę guzików DJ HJ http://www.knopfsammler.de/main_index.htmlpzdr woyta
Pytanie
sapertorun
Witam!
Czy ktoś ma jakiś link albo info na temat takiego guzika,
kto nosił takie?.Pozdrawiam Sapertoruń.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.