kopijnik Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2004 witamTak jak w temaciena 6 słabo widoczna na skanie 10okres napoleońskiteren Pruspytanie : francuski czy pruski?a może jakieś dodatkowe inf.gdyby ktoś miał coś podobnego można byłoby porównać okolice znalezienia.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Mój nie jest cynkowy tylko z jakiegoś stopu miedzi, może alpaka, z której jest wykonana większość guzików nap. Z obrazka wynika, że jest to artyleria grenadierów, ale nie wiem, czy tak się to zwało w wojskach nap. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nanook1978 Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Npaewno Napoleoński znalazłem taki sam płaszczowy cynkowy, w miejscu gdzie stacjonował tam tylko 10 pułk Wojsk napoleońskich....Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 guzik o którym była mowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2004 witamTak jak w temaciena 6 słabo widoczna na skanie 10okres napoleońskiteren Pruspytanie : francuski czy pruski?a może jakieś dodatkowe inf.gdyby ktoś miał coś podobnego można byłoby porównać okolice znalezienia.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Zdecydowanie guzik wojsk Napoleona I Francja. Mam identyczny z 5. Czy jesteś pewien, że to cynk, bo z tego metalu guzik by się b.źle zachował. Mój jest z Pomorza Gdańskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Trasa przemarszu się zgadza to jest cynkwyciągnięty z lasu świerkowegodelikatnie się rozwarstwiaCzy wiesz coś więcej na temat formacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kopijnik
witam
Tak jak w temacie
na 6 słabo widoczna na skanie 10
okres napoleoński
teren Prus
pytanie : francuski czy pruski?
a może jakieś dodatkowe inf.
gdyby ktoś miał coś podobnego można byłoby porównać okolice znalezienia.
pozdr
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.