Tytus Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2004 witamczy ktoś mośe sopotkaś się z taką odznaką osobiscie lub w literaturze? czy może jest to jakaś podróbka i czyjś wymysł??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beyo Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 Na moje oko to jakaś współczesna rzecz. Przecież Neptun wygląda jak kobieta! Poza tym: dlaczego nad krzyżami brak jest korony???I mocowanie na słupek też jakieś podejrzane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 29 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2004 :) wykopek to napewno nie jest, dostałem od znajomego na orginał też raczej nie wyglada ciekawi mnie tylko czy faktycznie kiedys istnialo coś takiego w orginale czy ktoś sobie sam wymyslil i wykonał w niewiadomym celu...pozdrawiam i dziekuje za dotychczasowe odezwy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Wszystkie niemieckie odznaczenia zgodnie z zarządzeniem z bodajże 1957 roku nie miały prawa posiadać żadnych swastyk ani nic, co by mogło kojarzyć się z propagowaniem/przypominaniem nazizmu.Moim skromnym zdaniem, choć się na tym nie znam, wygląda mi to na niedawną kopię(?) Ale mogę się mylić, piszę tylko to, co myślę.DARZ BÓR, ROBACZKI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 29 Czerwiec 2004 Share Napisano 29 Czerwiec 2004 Może napisz jak weszłeś w posiadanie tej odznaki. Możliwe, że to czyjś wymysł :) No, chyba, że to wykopek!DARZ BÓR! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2004 witamczy ktoś mośe sopotkaś się z taką odznaką osobiscie lub w literaturze? czy może jest to jakaś podróbka i czyjś wymysł??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2004 przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2004 tył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2004 bok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tytus Napisano 27 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2004 lekkie zblizenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Tytus
czy ktoś mośe sopotkaś się z taką odznaką osobiscie lub w literaturze? czy może jest to jakaś podróbka i czyjś wymysł??
pozdrawiam
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.