Gość Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Jest na forum jakiś rzecznik tej gazety? Chyba musi być. Więc mam pytanie kiedy pisemko ma się wreszcie ukazać? Ktoś zapowiadał że pod koniec maja, następnie że na początku czerwca. A może to była tylko polotka?
kudi Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 nie nie zapomnialem. czasami lubie zamieszac i wywolac kogos do tablicy :) zreszta sam wiesz :)Poniewaz nasluchalem sie juz niemalze legenadarnych opowiesci o nowej gazecie to z utesknieniem czekam na jej fizyczne objawienie sie w Empiku. A rzeczowej reakcji jak nie ma tak nie ma. I jak tu budowac wizerunek srodowiska?? Duzo gadania malo efektow. Coraz wiecej takich przypadkow.pozdrrobert_kudelski
past Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 WOT i kudiemu się zwariowało , pewnie przez pogodę wakacyjną , niezłe wejście.A tak w temacie to chyba ktoś namieszała namieszał , naobiecywał i jak to mówią rosjanie chciał dobrze i wyszło jak zawsze. Nowej gazety nie ma , chętnie kupie 1 numer tylko kiedy????
Domino(*) Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Przed Bocianem to się nic nie ukryje wiec nie ma co mieszać;)).A jeśli chodzi o gazetke to pozostaje tylko czekać, kiedyś się pojawi;))może.A jak narazie cieszmy się z tego co mamy czyli z Odkrywcy" bueheheheh;)))))))))) Pzdr
janek_toruń Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Chyba coś sie jednak dzieje widziałem reklamę w Polsce Zbrojnej
Monsun Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Oj Kudi, Kudi po co te podchody, a może bierzesz udział przy wydawaniu tego nowego miesięcznika? W środowisku nikt nic nie wie, tylko jaskółki ćwierkają, że ma się on ukazać coś koło 10 lipca. Gadałem dziś rano z zaprzyjaźnioną właścicielką kiosku, to ponoć jeszcze ciepła informacja. Bakba dopytuje o tą gazetę dla mnie już od ponad dwóch tygodni, ale dopiero teraz wiadomomo o terminie ukazania się. Z tego co mi powiedziała, to miesięcznik ma się ukazywać regularnie (czytaj punktualnie). Więcej nic nie wiedziała. Jak już będę miał w ręku cieplutkie" jeszcze wydanie Obliczy Historii", to na pewno dam Wam znać. Kudi wiesz może więcej niż moja tajna agenta mosadu, pseudonim - kioskarka"?PozdrMarcin
kudi Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 czescnie wiem wiecej w przedsiewzieciu nie uczestnicze. dlatego sie dopytuje. nie logowalem sie wlasnie z tego powodu zeby ktos nie pomyslal ze probuje nakrecic atmosfere i reklamowac pismo :)) zalezy mi na tym zeby sie ukazalo bo jestem zadny nowych tekstow, nowej perspektywy, wiekszych opracowan a nie artykulow, szukam swierzych tematow, bardziej konkretnych i popartych dokumentacja informacji. Czekam z utesknieniem na kazde pismo ktore spelni moje wymogi :) Ale rownoczesnie irytuje mnie ze nie mozna poznac konkretow bo wedlug mnie to nie wrozy dobrze, ze nie mozna zrobic w srodowisku wielu rzeczy, inicjatywy dochoadza do polowy a potem padaja. stad moje ukryte" pytanie??pozdrrobert_kudelski
Monsun Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 Z tego co wiem, to pismo te wydawane jest przez jakieś wydamnictwo (niestety nie znam nazwy, ponoć jakieś nowe - wszystko jest owiane tajemnicą, strasznie trudno o jakieś nowe informacje), ale na pewno nie jest to Axel Springer. Swego czasu pare osób łącznie z Inką pisały, iż zaproponowano im regularne pisywanie artykułów. Inka się z nimi niestety nie dogadała. Trochę szkoda, bo pisała swego czasu świetne artykuły. Ja też czekam niecierpliwie na tą nową gazetkę i ciekaw jestem niesamowicie, jak wypadnie?! Mam nadzieję, że będziemy zaskoczeni pozytywnie:)PozdrMarcin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.