Lewar3 Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 witam!czy moze ktos wie co to za orzelek, z jakiego okresu pochodzi, jakies info.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lewar3 Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 sorki. udalo sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woyta Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Mam takiego na szpilce, mojego kupiłem w 1980-81pzdr woyta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Orzełek na zdjęciu pochodzi z lat 80-tych. To tzw.podziemnaprodukcja. Przypięty do ubrania b.denerwował władzę ludową". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 hm. on jest na taki maly gwozdzik. srebrzony. grubosc okolo 0.7 mm starannie wykonany, nic podobnego dawniej nie bylo? podziemn a produkcja raczej nie byla taka dokladna,no wiecie caly czas sie ludzilem ze jest starszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Lewar3
czy moze ktos wie co to za orzelek, z jakiego okresu pochodzi, jakies info.
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.