Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Witam Wszystkich,z olbrzymią przyjemnością chciałbym Wam pokazać coś, czego nigdy nie zobaczycie już nigdy na oczy...W pewnym banku w Niemczech znajduje się fach, w którym znajdują się niesamowite odznaczenia Generalleutnanta Harlinghausen'a, który to walczył w Hiszpanii. Po jego śmierci jego żona zdeponowała jego pamiątki właśnie w banku, bo w domu nie trzyma się przecież odznak i medali wysadzanymi diamentami. Z resztą zaraz sami zobaczycie.Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 13No i to już koniec. Mam nadzieję, że się podobało :)Niezłą zajawkę można po tym złapać co? I z tym zostawiam Was na weekend.PozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Ponury Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 o kur..de fajna bajera..ps a tak na serio to moja babcia ma takie same :))pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej G Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Monsun . W niedzielę na szybko kopniemy cos lepszegp ;)Pozdrawiam . Maciej G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MTC Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Witam --fanty robią wrażenie , zastanawiam się dlaczego wszędzie po za krzyżem jest brak sfastyk.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 A jakże, a później będziemy mieszkać w dworkach,rozbijać się najnowszymi terenówami, i mieć full szmalu na dalekie wypady np. pod Stalingrad.A tak na poważnie, to zastanawiam się czy w Polsce były również odznaczenia bogato wykładane takimi lub podobnymi kamyczkami?PozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Witaj MTC, dobre pytanie, od tego gapienia się na te ślicznotki totalnie mi to umknęło. Jeśli możesz, to napisz mi na maila, co wyszło ostatnio - wiesz gdzie:)PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ELM_ Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa K...a dlaczego ja takich nie mam :((((((((((( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 łbem w ziemię pierd..nij się monsun. od tych brylancikow jazn ci sie pozmieniala .siedz na swoich faszystowskich swiecidelkach wpatrzony jak golumn w pierscionek i nie wtracaj sie w inne posty jak nie wiesz o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Do ELM_. Nie masz bo nie walczyłeś w Hiszpanii :)))pozdr.mac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterb1 Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 i znowu jakis nielogowany - to powinien bocian cos zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 18 Czerwiec 2004 Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Panowie, do łopat i w las. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekl23 Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 eeeeeeee... ja mam takie w domu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.