Skocz do zawartości

Zdjęcia TKS

muslim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 weeks later...
Napisano

Wprawdzie to zdjęcie już było w tym poście, ale ponownie się pojawia na ebayu:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=15504&item=6155684399&rd=1
Zdjęcie to zamieścił Jotes 09.11.2004.

Pzdr
Bodziu

Napisano
Ta jest aktualnie do kupienia na e-bay. Ale nie wiem czy z opisem. Sądząc z mylnego opisu aukcji, to raczej nie...
Napisano
kucze jednak jak jest szerszy horyzont to tresc zdjecia nadeje inne pole widzenia na sytuacje w jakiej zostało zrobione.Nigdy bym nie przypuszczał ze to własnie ta tankietka.
pzdr.omi30
Napisano
Do tego zdjecie odwrocone...Ale rozczaruje was - oba zdjecia to kopie.Mam w zbiorze jedno z nich - niestety tez falszywka :( Oryginal jak sie zdaje w jakims niemieckim archiwum.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Grendel to moje pochodzi z jakiejs strony nie pamietam juz jakiej,ale to było zkopiowane jakies dobre 2 lata temu
Napisano
Tiaaa...Ja mam swoj falsyfikat od jakichs dwoch lat.Byl to jeden z moich pierwszych zakupow aukcyjnych.
Jest to w zasadzie identyczne ujecie, jak to bedace w tej chwili na sprzedaz - minimalnie mniejsze.Tresc ta sama.
Znajomy mi mowil, ze zdjecie to jest w Niemczech.Ale w ktorym archiwum - nie wiem.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Zawsze jest szansa, ze na sprzedaz trafila jedna z odbitek zrobionych dla fotografowanych zolnierzy - wtedy czesto tak robiono - np. zamawiano odbitki dla wszystkich w plutonie lub podoficer kantynowy zamawial zdjecia jako kartki pocztowe i rozprowadzal w kompanii/batalionie.Czesto wyplywa po kilka oryginalnych odbitek.
Niestety moja to ewidentny fals.
Pozdrowienia
Grendel
Napisano
Żadnych komentarzy na temat tego godła??? Temat godeł na tankietkach niby przewinął się parę razy przez to forum, ale bez żadnych konkretów (pomijając zdjęcie TK-3 autorstwa Jaegara).

Pozdrawiam,

jotes

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie